İstanbul'un Sonucu Ne Olur?

Binali mi? İmamoğlu mu?

  • Binali

    Oy: 28 14,2%
  • İmamoğlu

    Oy: 169 85,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    197
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buranın nesini anlayamadınız? İnsanlar artık gerçeklerin farkına varıyorlar. AKP, CHP'yi hep 70-80 bin oyla İstanbul'da, Ankara'da yeniyordu. Şimdi ne oldu? 2 büyük şehri birden kaybettiler. Eğer ağlayacaksanız tartışmayalım.
Bütün sebep son cümlenizde saklı. O kadar yediremiyorlar ki ortalığı karıştırıyorlar. Aslında gayet basit bir şey oldu. Biri kaybeder, biri kazanır. Fakat bunlar kendilerini artık nasıl üstün görmüşse hiç kaybetmeyeceklerini sandılar herhalde.

AKP kaybetti bu kadar basit. Neden uzatılıyor anlamadım. Bırakın da Ekrem İmamoğlu rahat etsin. Adam sürekli bunlarla mı uğraşacak?
 
Takım tutar gibi parti tutuyorsun Handsome. Parti gözüyle bakma, kişi gözüyle bak olaya. AKP'de yatan adamlar yok mu? Var. Yatmayıp çalışan adamlar da var. İstanbul'un Bağcılar ilçesi küçümsenir. Gidin bakın Bağcılar'a eskisi kadar kötü mü?

Belediye başkanı AKP'den Lokman Çağrıcı. Yine seçildi. Niye? Adam çalışıyor. Bağcılar'dan her geçtiğimde de helal olsun diyorum.

Çalışana hakkını vereceksin. Seçmen de veriyor bence. Bak adamı seçmişler yine.
 
AKP kaybetti bu kadar basit. Neden uzatılıyor anlamadım.
Tanrılaştırılmış, tapılacak seviyeye getirilmiş bir adam, insanları uyutan, onların oylarına karışan, nasıl yaşamaları gerektiğini söyleyen, kaç çocuğa sahip olmalarını söyleyen bir adam- kusura bakmayın adam diyorum- kaybetti. Bu elbette bir olay olacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı