İstatistik mi YBS mi?

@Steelfox Hocam bölümü Türkçe mi okuyorsunuz? Bende yazılım alanından ilerlemek istiyorum ikisine de puanım yetiyor ama YBS daha yakın geldi. İstatistik okursan yazılım,programlama hepsinden koparım diye düşündüm. Ayrıca istatistik bölümü çok zormuş diye duydum.

Kopmak istemezsen kendin bu alanda gelişebilirsin. Ben 3. sınıftayım bana algoritma ve programlama dersleri yeni geldi mesela.

Ya benim de kafam çok karıştı istatistik okurken seçmeli olarak yazılım mı alsam diye düşündüm. Aslında Bilgisayar Mühendisliği okumak istiyordum ancak gelmedi.
Üniversitelerin sana yazılım alanında destek olabilecek sayısız kaynağı olduğuna eminim. Bu arada şu an çalıştığım iş ve yaptığım meslek siyah ve beyaz kadar farklı. Kendini ilerlettiğin sürece iş yaparsın zaten derdin oysa. Bölüme göre limitlememek lazım. Bence ilgi alanın ve istediğin şeye yönel.

Anladım peki YBS mi önerirsiniz bu durumda bana İstatistik mi?

Anladım peki YBS mi önerirsiniz bu durumda bana İstatistik mi?
Senin durumunda YBS daha doğru tercih ama kendini geliştirmen için çok çabalaman lazım çünkü senin gibi çok kişi var artık, bölüm popülerliği çok arttı.

De

Devasa bi sicrama olmazsa istinye ybs %50 net gelir hocam 486k en son giren kisi.
Hocam istinye ybs ders iceriklerine baktim muazzam gozukuyor big data'dan cloud computing'e bir suru ders var mufredati baya baya guncel
Hocam İstinye YBS’yi yazılım ağırlıklı mı veriyor işletme ağırlıklı mı acaba biliyor musunuz?

Hocam istinye YBS'yi yazılım ağırlıklı mı veriyor işletme ağırlıklı mı acaba biliyor musunuz?

O okulunun sitesine gir ve müfredatlarına bak mesela istatistik demiş arkadaş YTÜ yazılım ağırlıklı ilen Marmara'da ekonomi dersleride var kendin gidip müfredata bakıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…