İstinye düşündüm biraz da.Var var hocam matematik bolumu gibi oldu sonu 400-500k ya girenler de tutturabiliyor
Hocam buralar gelir gibi (cogu vakif) yukseliste oldugu icin bolum talep de fazla olucak bu sene EA'cilar tarafindan
İstinye düşündüm biraz da.Var var hocam matematik bolumu gibi oldu sonu 400-500k ya girenler de tutturabiliyor
Hocam buralar gelir gibi (cogu vakif) yukseliste oldugu icin bolum talep de fazla olucak bu sene EA'cilar tarafindan
Devasa bi sicrama olmazsa istinye ybs %50 net gelir hocam 486k en son giren kisi.İstinye düşündüm biraz da.
Hocam yeni açılan bölümlerde durum nasıl oluyor acaba orada şansım daha mı yüksek?De
Devasa bi sicrama olmazsa istinye ybs %50 net gelir hocam 486k en son giren kisi.
Hocam istinye ybs ders iceriklerine baktim muazzam gozukuyor big data'dan cloud computing'e bir suru ders var mufredati baya baya guncel
Hocam oyle bi hata yapmistim ben acikta kaldim o sene valla riskli o birazHocam yeni açılan bölümlerde durum nasıl oluyor acaba orada şansım daha mı yüksek?
Yok hani yeni açılan bölümleri tercihte daha üste yazmaktan bahsetmiştim. Muhasebe dersleri çok zor mu bu arada?Hocam oyle bi hata yapmistim ben acikta kaldim o sene valla riskli o biraz
Hocam valla o isin matematigi nasil oluyor inan bilmiyorum bilen birisi gorurse aydinlatsin bizi.Yok hani yeni açılan bölümleri tercihte daha üste yazmaktan bahsetmiştim
Bak mesela max seni muhasebe, yoneylem zorlar ybs'de ki onlar da calisilinca yapiliyor hesap makinesi,formulden ibaretlerMuhasebe dersleri çok zor mu bu arada?
Neden hocam?Aklım olsa çalışıp istatistik yazardım. Şu an YBS okuyorum.
Şahsen YBS 3. sınıf olarak okuduğum her yıldan aşırı sıkıldım. İstatistik bilimi şahsen bana uğraşması ve kendini geliştirmesi çok daha keyifli bir alan gibi geliyor.Neden hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.