İstatistik mi YBS mi?

Nereyi yazdın hocam ayıptır sorması?

Hocam ben de emin değilim halen düşünüyorum içime sinmiyor buralar. Sözelde 50k yaptığım için orayı değerlendiririm diye düşünüyorum şimdilik.
Sözelde ne düşünüyorsunuz hocam 120k yaptım ben ama güzel bölümler olduğunu düşünmüyorum o yüzden çok bakmadım bile.

Sözelde ne düşünüyorsunuz hocam 120k yaptım ben ama güzel bölümler olduğunu düşünmüyorum o yüzden çok bakmadım bile.
Hocam düşünülecek tek bölüm benim sıralamama göre Türkçe Öğretmenliği onun dışında güzel bir bölüm yok evet.

Dostlar bir konu da görmüştüm ama bulamadım tekrar ondan sizlere sorayım Ankara Medipol Üniversitesi nasıl YBS için?

@Goxarius @Bga012

Son düzenleme:
Hocam Ankara sizin için şehir dışı olacak orada masraflarınız ve özel olması çok zorlayabilir ailenizi.
Hocam yaşadığım şehir Antalya burada çok fazla seçeneğim yok zaten. Akdeniz ve Bilim dışında üniversite yok diyebiliriz Akdenizin puanları belli Bilim Üniversitesi ise hem çok sıcak baktığım bir yer değil hem de şehir merkezine ve yaşadığım muhite çok uzak dağın başında bildiğiniz.

Hocam İstinye kötü bir üniversite mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…