İstediğim saç modelini berberime nasıl anlatabilirim?

lirsus1

Hectopat
Daha fazla  
Selam, saçım uzun ve çok dağınık duruyor bu yüzden model olarak Wolf modelini seçtim. Genelde kızlar kullansa da erkeklere de bir o kadar yakıştığını düşünüyorum. Kendi başıma kesemeyeceğim için bir berbere gitmem gerekiyor fakat bu modeli berbere nasıl açıklayabilirim öneriniz var mı? Berberim biraz yaşlı ve bu tarz modellerden anlayacağını düşünmüyorum, doğru düzgün kesebilir mi bundan bile emin değilim. Ya da ekstra önerilerinizi bekliyorum.

Herkesin uzmanlık alanı vardır berber erkekleri keser kuaför erkek ve kadın saçlarını keser. En iyisi kadın kuaförüne gitmeniz erkek kuaförler bu konuda biraz geriler. Tabii yapan vardır belki de bilmiyorum. En iyisi kuaföre gitmektir. Berbere giderseniz kötü model yapabilir.

Herkesin uzmanlık alanı vardır berber erkekleri keser kuaför erkek ve kadın saçlarını keser. En iyisi kadın kuaförüne gitmeniz erkek kuaförler bu konuda biraz geriler. Tabii yapan vardır belki de bilmiyorum. En iyisi kuaföre gitmektir. Berbere giderseniz kötü model yapabilir.
Hocam herhangi bir kadın kuaförü erkek saçı keser değilmi. Bu konularda pek bir bilgim yok ondan soruyorum.

Mahallede olan kapalı kadınların gittiği kadın kuaförü yerine biraz daha solcu kesmin olduğu kuaförler keser.
Evet. Mahalleden kestirmek çokta mantıklı gelmiyor mümkün olduğunca nitelikli bir yer istiyorum fakat böyle bir yeri nasıl bulacağımı bilmiyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı