Mesela birisini uğurlarken, teşekkür ederken, selamlar iken istemsizce eğiliyorum ve bu insanlara garip geliyor. Japon değilim ama cidden garip bir alışkanlık. Bu alışkanlığa sahip başkaları var mı?
Eki Görüntüle 2255374
Anime izlemiyorum ve sosyal bir insanım. Aktif 4 kursa katılıyorum.Çok anime izliyorsunuz sanırım biraz sosyalleşin düzelir.
Çok anime izliyorsunuz sanırım biraz sosyalleşin düzelir.
Çok anime izliyorsunuz sanırım biraz sosyalleşin düzelir.
Aslında bizi biz yapan bu refleksler bence.İnsancıl alışkanlıklar. Kuzenimde istemsiz sallanma durumu var. Otururken streslendiği zaman kendi kendine ileri geri sallanıyor. Alışkanlık durumu insanların kendi refleksleri. Bir kaç kişi dalga geçicek diye refleksleri izi köreltmeyin.
Şahsen aynı düşüncedeyim. Kuzenim kendi yaşıtları tarafından zorbalığa maruz kalıyor ama bu refleksleri olması çok iyi bir durum. Refleks kötü bir alışkanlık değildir tehlike halinde reflekse ihtiyaç duyarsınız.Aslında bizi biz yapan bu refleksler bence.
Mesela birisini uğurlarken, teşekkür ederken, selamlar iken istemsizce eğiliyorum ve bu insanlara garip geliyor. Japon değilim ama cidden garip bir alışkanlık. Bu alışkanlığa sahip başkaları var mı?
Eki Görüntüle 2255374
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.