İşten çıkarılma korkusu nasıl aşılır?

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Arkadaşlar biliyorum çok garip oldu, mevzu şu:
19 yasindayim. 2 senedir maaşlı sigortali işte çalışıyorum; daha önce babamla çalışıyordum.
Oteldeyim garsonum yeni. Hiçbir önemim kıdemim yok otelde ama işimi yavaş yapinca veya hasta olup ise gitmeyince isten cikarmalarindan korkuyorum. Çıkartsalar bile başka yere gidebilecegimi bildiğim halde bu olay beni çok ürpertiyor. Sizce bunu nasıl yenebilirim?
Bugün ise gitmedim, yarın izinliyim. Şefe dün dedim çok hastayim bugün zar zor çalıştım. Yarin gelemem belki dedim inanmadi :D

Arkadaşlar biliyorum çok garip oldu, mevzu şu:
19 yasindayim. 2 senedir maaşlı sigortali işte çalışıyorum; daha önce babamla çalışıyordum.
Oteldeyim garsonum yeni. Hiçbir önemim kıdemim yok otelde ama işimi yavaş yapinca veya hasta olup ise gitmeyince isten cikarmalarindan korkuyorum. Çıkartsalar bile başka yere gidebilecegimi bildiğim halde bu olay beni çok ürpertiyor. Sizce bunu nasıl yenebilirim?
Bugün ise gitmedim, yarın izinliyim. Şefe dün dedim çok hastayim bugün zar zor çalıştım. Yarin gelemem belki dedim inanmadi :D

Kıdemin yokmuş, başka yer bulurum diyorsan endişe etme, hastaysan tabii ki rapor alacaksın.
Ha eğer yönetici kıl biriyse çıkartır ise tazminatını alır yoluna bakarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı