Sosyal medya kullanmamak

Ailen neden bu şekilde düşünüyor. Daha doğrusu " dolduruyor" kelimesi. Yani kullandınız sizde olumsuz ne oldu ki aileniz açısından. :(

Şimdi ben önceden TikTok izliyordum ve azara giriyordum diye bana yasakladılar onlara göre bu 2 uygulama çok tehlikeliymiş öyle diyorlar bir de Facebook'u da yasakladılar bakma dediler.
Aslında en iyisini yapıyorsunuz, sosyal mecralardaki toxic insanlardan arınmış oluyorsunuz.
Aslında benim ailem sosyal medya kullanmamı istemiyor bana hep sosyal medya gereksizdir senin aklını kullanıyor ve beynini dolduruyor diyorlar.
Ailen istedi diye kendini mahrum bırakma bence, aklını doldurup doldurmaması sana kalmış birşey. İçinden geldiği gibi yap.
Şimdi ben önceden TikTok izliyordum ve azara giriyordum diye bana yasakladılar onlara göre bu 2 uygulama çok tehlikeliymiş öyle diyorlar bir de Facebook'u da yasakladılar bakma dediler.

TikTok'u bırakarak iyi etmişsiniz, Facebook'un pek bir zararı yok aslında, sadece artık genellikle 45+ insanlar tarafından kullanılan ölü bir platform, Reddit ve Discord kullanabilirsiniz.

Ailen sence bu düşüncelerinde haksız mı ? :)

Aslında benim ailem sosyal medya kullanmamı istemiyor bana hep sosyal medya gereksizdir senin aklını kullanıyor ve beynini dolduruyor diyorlar.

Senin fikrin nedir? :)

TikTok'u bırakarak iyi etmişsiniz, Facebook'un pek bir zararı yok aslında, sadece artık genellikle 45+ insanlar tarafından kullanılan ölü bir platform, Reddit ve Discord kullanabilirsiniz.

Reddit ne onu hiç bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım Discord da bile hiç ekliyecek arkadaşım yok zaten normalde de hiç arkadaşım yok merhaba nasılsın diyecek bir arkadaşım bile yok peki sizce ailem neden azarı yasaklamıştır?
Ailen sence bu düşüncelerinde haksız mı ? :)

Senin fikrin nedir? :)
peki sizce ailem neden azarı yasaklamıştır?

Reddit ne onu hiç bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım Discord'da bile hiç ekleyecek arkadaşım yok zaten normalde de hiç arkadaşım yok merhaba nasılsın diyecek bir arkadaşım bile yok peki sizce ailem neden Azar'ı yasaklamıştır?

Peki sizce ailem neden Azar'ı yasaklamıştır?
Reddit. r/Burdurland denilen toxic ergen mekanına girmediğiniz sürece çok kaliteli bir ortamdır.

Son düzenleme:
Reddit ne onu hiç bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım Discord da bile hiç ekliyecek arkadaşım yok zaten normalde de hiç arkadaşım yok merhaba nasılsın diyecek bir arkadaşım bile yok peki sizce ailem neden azarı yasaklamıştır?

Peki sizce ailem neden azarı yasaklamıştır?

Ailen neden yasaklamıştır? Elbette net bir şey diyemeyiz fakat azar/tiktok hesaplarım olmadı. Olacağını da sanmıyorum. Size faydası olabilecek, bir yeni bilgi, haber ya da aktivite sağlayacak bir platform değil. Tiktol videolarına bakınca şahsen ben oradaki insanların popüler olmak için kendilerini şekilden şekle sokmalarına üzülüyorum. Reddit alışabilirsen güzel platform. Mesela tiktok/azar yerine Çağdaş Işıl ve Lütfi Karaca YouTube kanallarına takip et izle. Emin ol TikTok paylaşımlarından daha eğlenceliler. :) Selam verecek arkadaşın discrod da yoktur ama Technopat forumun da ne kadar büyük bir ailenin içerisin de olduğunu da unutma ;)

Ailen neden yasaklamıştır? Elbette net bir şey diyemeyiz fakat azar/tiktok hesaplarım olmadı. Olacağını da sanmıyorum. Size faydası olabilecek, bir yeni bilgi, haber ya da aktivite sağlayacak bir platform değil. Tiktol videolarına bakınca şahsen ben oradaki insanların popüler olmak için kendilerini şekilden şekle sokmalarına üzülüyorum. Reddit alışabilirsen güzel platform. Mesela tiktok/azar yerine çağdaş ışıl ve lütfi karaca YouTube kanallarına takip et izle. Emin ol TikTok paylaşımlarından daha eğlenceliler. :) selam verecek arkadaşın discrod da yoktur ama Technopat forumun da ne kadar büyük bir ailenin içerisin de olduğunu da unutma ;)

Reddit ne onu hiç bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım.

Tabii ki iyi bir şey.
Yillar boyunca sosyal medya kullanip birkac sene once biraktim, faydasini cok gordum.
Toxic ve gereksiz bir yer. Bu arada WhatsApp sosyal medya degil.

Bunun gizlilik avantaji da bulunuyor tabii ki. Gidip te her şeyini sosyal medyada paylasmadigin icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı