Okulda öğrencilere zorla marş okutmak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Max Konyalı yorumu.

Geri kalan ülkelerin ritüelidir demişsin, Amerika'da kurucu babalara en ufak bir saygısızlık yap bakayım ne oluyor :d iki felsefe kanalı izleyip kendi kendinize triplere giriyorsunuz.

Araplar bile sizin kadar geçmişine hıyanet etmiyor.

Bence konyalılar laboratuvar incelenmeli. Bir değil iki değil. Hepsi böyle bunların:)

lan madem bu kadar nefret ediyorsunuz bizden ülkece toplayın gönderin bir yere topu topu 100.000 kişi izleriz zaten ülkece para toplayıp gönderirsiniz Ortalama bir ülke kafi Arjantin falan
Kardeşim başka ülkeler seni niye alacak niye?

Max konyalı yorumu.

Geri kalan ülkelerin ritüelidir demişsin, Amerika'da kurucu babalara en ufak bir saygısızlık yap bakayım noluyor :d iki felsefe kanalı izleyip kendi kendinize triplere giriyorsunuz.

Araplar bile sizin kadar geçmişine hıyanet etmiyor.
Ne oluyor? Bak bakalım şuna:

haiti.jpg

Hayatımda gördüğüm en saçma yorum olmaya aday bir düşünce. Bu toprakları düşmanlara yar etmeyen atalarımıza 2 dakikalık saygı göstergesini çok görme.

Lan madem bu kadar nefret ediyorsunuz bizden ülkece toplayın gönderin bir yere topu topu 100.000 kişi izleriz zaten ülkece para toplayıp gönderirsiniz ortalama bir ülke kafi Arjantin falan.

Ortalama dediğide dünyanın en kötü ekonomisi. Hiçbir şey bilmiyorsun dostum hiçbir şey. Hatta Arjantin'i de messi için dediğine bahse girerim.

Bu bana dini ritüellerden farksız geliyor ve ritüelleri saçma buluyorum.
Milli marş ile dini ritüelin nasıl bir ilgisi var? Bir ülkenin milli marşı dini ya da kültürel birçok unsur da içebilir bu da oldukça doğal bir durum ek olarak.

Bunu inkar eden yok zaten. Sadece okumak istemiyorum, bu kadar.

Şehitlerimiz sayesinde iyi yaşama sahip olduğumuzu bilmene rağmen onların yaptığı kahramanlıkları anlatan maaşı okumak istememek ayrı bir üstün zeka
Ve okumak zorundasın onu söyleyim okumak istemiyorsan çoktan gidicekdin.

Bu bana dini ritüellerden farksız geliyor ve ritüelleri saçma buluyorum.

Amerika'ya gitsen orada 5 kuruşun köpeği olursun değil mi marş falan hepsini memleketinmiş gibi söylersin işte bu tiplerin hepsi böyle amaçları başka ülkeye gitmek arkadaş Max liseye gidiyor bu yaşında para kız için böyle şeyleri bahane ediyor yapacak bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı