Evet bu.Bu değilmi?
Evet bu.Bu değilmi?
Cihaz ağacınız hazır; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_gtowifiEvet bu.
Elde ettiğim bilgiler unisoc işlemciler için TWRP derleyemek mümkün. Stock recovery dosyasını paylaşırmısınız?Unisoc T610 için yapabilir misin?
Her cihaza TWRP yapılmaz çünkü.
Eğer olmazsa bile en azından denedik deriz. Ayrıca cihaz ne ve şuan hangi android sürümünü çalıştırıyor?Unisoc T610 için yapabilir misin?
Her cihaza TWRP yapılmaz çünkü.
Eğer olmazsa bile en azından denedik deriz. Ayrıca cihaz ne ve şu an hangi Android sürümünü çalıştırıyor?
fastboot oem unlock veya fastboot flashing unlock komutlarına cihazın tepkisi ne?Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.
Daha ayrıntılı açarmısınız?Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.
Düzgünce göz atın; https://forum.xda-developers.com/t/how-do-i-unlock-thw-bootloader-of-realme-c25y.4440149/Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.
Yinede Stock recovery imajını gönderin.Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.
Derlerken oldukça dikkatli yapıyorum. Ve her şeyi el ile yapmıyorum. twrpdtgen ve diğer geliştiricilerden de yardım alıyorum.Buradaki imajları kullanmanızı şiddetle önermem. Cihazınıza ait TWRP derlenebiliyorsa XDA sayfasında veya cihazın telegram grubunda bulabiliyorsunuz bütün detayları ile. Buradaki imajları kullanmak Ufs'inizin tamamen silinmesine ve kurtarılamaz şekilde brick olmasına sebep olabilir. Buildbotterlar çoğunlukla bunları önleyecek yamaları dahil etmiyor cihazla ilgili bilgileri çok araştırmadıklarından.
Yani direk bir şey yapıp göndermiyorum. Bu işin ciddiyetinin farkındayımDerlerken oldukça dikkatli yapıyorum. Ve her şeyi el ile yapmıyorum. twrpdtgen ve diğer geliştiricilerden de yardım alıyorum.
Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.
Ben hâlâ topluluklarındaki özel imajların kullanılması taraftarıyım. Eğer imajı varsa (dtb açıksa zaten derlenmiş bir imaj oluyor) topluluklara yönlendirmeniz daha uygun olur diye düşünüyorum. Onlar özel destek konularında inanın daha iyiler.Derlerken oldukça dikkatli yapıyorum. Ve her şeyi el ile yapmıyorum. twrpdtgen ve diğer geliştiricilerden de yardım alıyorum.
Yani direk bir şey yapıp göndermiyorum. Bu işin ciddiyetinin farkındayım
Biraz evet.Ben hâlâ topluluklarındaki özel imajların kullanılması taraftarıyım. Eğer imajı varsa (dtb açıksa zaten derlenmiş bir imaj oluyor) topluluklara yönlendirmeniz daha uygun olur diye düşünüyorum. Onlar özel destek konularında inanın daha iyiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.