Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cihaz ağacınız hazır; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_gtowifi
Şimdi depoyu çatallayıp üzerinde bir kaç değişiklik yapıp inşa edeceğim

Unisoc T610 için yapabilir misin? 🧐
Her cihaza TWRP yapılmaz çünkü.
Elde ettiğim bilgiler unisoc işlemciler için TWRP derleyemek mümkün. Stock recovery dosyasını paylaşırmısınız?

Unisoc T610 için yapabilir misin? 🧐
Her cihaza TWRP yapılmaz çünkü.
Eğer olmazsa bile en azından denedik deriz. Ayrıca cihaz ne ve şuan hangi android sürümünü çalıştırıyor?

Son düzenleme:
Eğer olmazsa bile en azından denedik deriz. Ayrıca cihaz ne ve şu an hangi Android sürümünü çalıştırıyor?

Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.

Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.
fastboot oem unlock veya fastboot flashing unlock komutlarına cihazın tepkisi ne?

Daha ayrıntılı açarmısınız?

Düzgünce göz atın; https://forum.xda-developers.com/t/how-do-i-unlock-thw-bootloader-of-realme-c25y.4440149/

Şu kılavuzu kullanarak açabilirsiniz; How to unlock Unisoc (SPD) bootloader using Identifier Token
Önemli Uyarı
Önce cihazı kurtarma moduna alıp ardından Bootloader'ı Yeniden Başlat'ı seçerek önyükleyiciye girebilirsiniz. Android 9 üzerinde denemiş ve başarılı olmuş ancak android 11 üzerinde denemekten zarar gelmez.

Yinede Stock recovery imajını gönderin.

Son düzenleme:
Buradaki imajları kullanmanızı şiddetle önermem. Cihazınıza ait TWRP derlenebiliyorsa XDA sayfasında veya cihazın telegram grubunda bulabiliyorsunuz bütün detayları ile. Buradaki imajları kullanmak Ufs'inizin tamamen silinmesine ve kurtarılamaz şekilde brick olmasına sebep olabilir. Buildbotterlar çoğunlukla bunları önleyecek yamaları dahil etmiyor cihazla ilgili bilgileri çok araştırmadıklarından.

Buradaki imajları kullanmanızı şiddetle önermem. Cihazınıza ait TWRP derlenebiliyorsa XDA sayfasında veya cihazın telegram grubunda bulabiliyorsunuz bütün detayları ile. Buradaki imajları kullanmak Ufs'inizin tamamen silinmesine ve kurtarılamaz şekilde brick olmasına sebep olabilir. Buildbotterlar çoğunlukla bunları önleyecek yamaları dahil etmiyor cihazla ilgili bilgileri çok araştırmadıklarından.
Derlerken oldukça dikkatli yapıyorum. Ve her şeyi el ile yapmıyorum. twrpdtgen ve diğer geliştiricilerden de yardım alıyorum.

Derlerken oldukça dikkatli yapıyorum. Ve her şeyi el ile yapmıyorum. twrpdtgen ve diğer geliştiricilerden de yardım alıyorum.
Yani direk bir şey yapıp göndermiyorum. Bu işin ciddiyetinin farkındayım

Yani direk bir şey yapıp göndermiyorum. Bu işin ciddiyetinin farkındayım
Ben hâlâ topluluklarındaki özel imajların kullanılması taraftarıyım. Eğer imajı varsa (dtb açıksa zaten derlenmiş bir imaj oluyor) topluluklara yönlendirmeniz daha uygun olur diye düşünüyorum. Onlar özel destek konularında inanın daha iyiler.

Ben hâlâ topluluklarındaki özel imajların kullanılması taraftarıyım. Eğer imajı varsa (dtb açıksa zaten derlenmiş bir imaj oluyor) topluluklara yönlendirmeniz daha uygun olur diye düşünüyorum. Onlar özel destek konularında inanın daha iyiler.
Biraz evet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı