Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam doğrulanmış önyüklemeyi kapatmak için boş vbmeta yüklememiz gerekiyormuş herhalde. Cihazımda vbmeta bölümü var cihaz Android 11.
Hocam lazımsa kendi recovery dosyamı Drive'a yükleyeyim.
Şimdilik gerekli değil. Boş vbmeta her cihazda düzgün çalışmayabilir. Eğer özel yamalı bir vbmeta gerekli ise çalışmaz düzgün. Siz yinede yükleyin.
Şöyle;
vbmeta.img dosyasını adb ve fastboot klasörünüze kopyalayın
Artık dm_verity'yi cihazınızdan kaldırmak için fastboot kullanarak vbmeta.img'yi flash edebilirsiniz.
kod:
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

Yukarıdaki komut işinize yaramazsa aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz.
kod:
fastboot flash vbmeta vbmeta.img

Son düzenleme:
Şimdilik gerekli değil. Boş vbmeta her cihazda düzgün çalışmayabilir. Eğer özel yamalı bir vbmeta gerekli ise çalışmaz düzgün. Siz yinede yükleyin.
Şöyle;
vbmeta.img dosyasını adb ve fastboot klasörünüze kopyalayın
Artık dm_verity'yi cihazınızdan kaldırmak için fastboot kullanarak vbmeta.img'yi flash edebilirsiniz.
kod:
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices

kod:
Hocam ben işlemi root atarken yapmıştım tekrar yapmama gerek varmı?
Şu konu ile yapmıştım:Rehber: General Mobile ve diğer tüm MTK cihazlara root atmak

Tamamdır hocam o zaman boş bir vbmeta ile deniyorum.
Deneyin.

--disable-verity --disable-verification eklemeyi unutmayın. Eğer hata verirse o bölümü yazmadan deneyin

kod:

Samsung SM-T290 (Eklemeyi unutmuşum kullandığım sürüm T290XXS4CWC1)
recovery
TWRP hazır! FAKAT önce aşağıyı okuyun.
Eğer cihazda şifreleme varsa (yüksek ihtimal) /data okunamaz, dahili depolamaya erişilemez ve /data şifreli olduğu için 0MB olarak okunur. Çözümleri tabiikide vardır. Buradan ulaşın yardımcı olurum.
TWRP; Release gtowifi-5832134965 · YZ-Bruh/Action-TWRP-Builder

Son düzenleme:
Deneyin.

--Disable-verity --disable-verification eklemeyi unutmayın. Eğer hata verirse o bölümü yazmadan deneyin.

Fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta. İmg.

Kod:
Fastboot flash vbmeta vbmeta. İmg.

Flashladım az önce. Sorunsuz telefon açıldı. Bir de size bir sorum olacak. Ben Bootloader kilidini açtığımdan beri orange state hatası çıkıyordu. Bu DM-verity'i. Kapattıktan sonra o yazı yazıyordu ama açılıyordu. O yazı beni rahatsız ettiğinden "lk" dosyasından hxd editor ile o yazıyı sildim. Temiz yazısız açılıyor telefon. Yani asıl sorum benim "lk" dosyam modifiye edilmiş. Bir problem olur mu?

Flashladım az önce. Sorunsuz telefon açıldı. Bir de size bir sorum olacak. Ben Bootloader kilidini açtığımdan beri orange state hatası çıkıyordu. Bu DM-verity'i. Kapattıktan sonra o yazı yazıyordu ama açılıyordu. O yazı beni rahatsız ettiğinden "lk" dosyasından hxd editor ile o yazıyı sildim. Temiz yazısız açılıyor telefon. Yani asıl sorum benim "lk" dosyam modifiye edilmiş. Bir problem olur mu?
Hayır. Ayrıca o yazı sorun çıkarmaz. Ama tabii rahatsız oluyorsan tabiikide sil. Sorun çıkartmaz.

Hangi komutu kullandınız?

Yoksa;

Bu arada recovery dosyam:recoverytcl10se.img

Hayır. Ayrıca o yazı sorun çıkarmaz. Ama tabii rahatsız oluyorsan tabiikide sil. Sorun çıkartmaz.

Hangi komutu kullandınız?
Fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta. İmg.

Yoksa;

Fastboot flash vbmeta vbmeta. İmg.

"Fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta. İmg" kullandım.

Bu TWRP mi yoksa Stock recovery imajımı?

Stock galiba?
Stock

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı