Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Patrick_Yıldız bu rom yedeği şunlara yarayacak;
1. Telefonda sorun olursa geri yüklemek için.
2. Recovery imajı (TWRP için)
3. TWRP inşa ederken bölüm boyutları gerekecek.

@Patrick_Yıldız bu biraz sürecek.

@bilinçli pars bekliyorum.
romu mi falsh tool ile atabiliyormuyuz sorun olduğunda.
kullandığım cihaz yurt dışı güncellediğimde ımeı vs. gdiyor bende twrp üzerinden güncellemeleri yaparım gibi düşünüyorum eğerki sorun olursa tekrar rom üzerinden yine yüklerim sorun olmuyor heralde dimi

bu baya uzun sürecek gibi

kullandığım cihaz yurt dışı güncellediğimde ımeı vs. gdiyor bende twrp üzerinden güncellemeleri yaparım gibi düşünüyorum eğerki sorun olursa tekrar rom üzerinden yine yüklerim sorun olmuyor heralde dimi

Mtkclient ile geri yükleyebilirsin. ROM yüklemelisin

Bölüm boyutlarına bağlı. Ama sizinki biraz büyuktür

🤔 Allah Allah yine hata alırsan dosyalar mevcut demektir. Dizine gidip hepsini silip yeniden başlaman gerekir. İşlem bittikten sonra out dizinindeki dosya listesini bana gönder.
içeride ki dosyaların değiştirme tarihine baktığımda 15.58 de en erken o zamanda ben kabloyu değiştirip yeniden yedeklemeye başlamıştım daha eski saatli bir dosya göremedim ve çift dosya falan da yok gibi

şuan yine uzun bir yedekleme aşamasında %57 daha 15-20 dakikadır falan bu seviyeye geldi.

içeride ki dosyaların değiştirme tarihine baktığımda 15.58 de en erken o zamanda ben kabloyu değiştirip yeniden yedeklemeye başlamıştım daha eski saatli bir dosya göremedim ve çift dosya falan da yok gibi
Bittimi. Sen yinede liste at

şuan yine uzun bir yedekleme aşamasında %57 daha 15-20 dakikadır falan böyle.
Bir 15-20 dk daha sürer

ilk başta attığımdan sonra yatay bişeyler yapıyordu şiimdi yine dikeye geçmişti en son bu halde.
Adsız.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı