YZBruh
Hectopat
- Makaleler
- 10
Yeniden yüklemeyi deneyin. Olmazsa geri dönüş yapın.Şöyle bir sorun var cihazıma twrp yüklemiştim fakat cihazım twrp ile açılmıyor.
Yeniden yüklemeyi deneyin. Olmazsa geri dönüş yapın.Şöyle bir sorun var cihazıma twrp yüklemiştim fakat cihazım twrp ile açılmıyor.
Ne yazık ki yine olmadı hocam.Yeniden yüklemeyi deneyin. Olmazsa geri dönüş yapın.
Evet, ses yükseltme, home tuşu ve güç tuşuna basıyorum.TWRP yükledikten sonra recovery moda almak için ses butonlarınımı kullanıyorsunuz?
Hayır. Öyle yapmayın. Yükleme sonrası ses butonları ile recovery moda almaya çalışırsanız Stock recovery TWRP üzerine yazılabiliyor. Yükleme sonrası cihazı normal biçimde açın. Sonra adb kullanarak recovery moda alınEvet, ses yükseltme, home tuşu ve güç tuşuna basıyorum.
Adb nedir, nasıl yapacağım?Hayır. Öyle yapmayın. Yükleme sonrası ses butonları ile recovery moda almaya çalışırsanız Stock recovery TWRP üzerine yazılabiliyor. Yükleme sonrası cihazı normal biçimde açın. Sonra adb kullanarak recovery moda alın
TeamWin Recovery Project. Cihazın kötü Stock recovery sine göre çok daha iyi ve özelliklidir kısacaHocam cahilliğime verin bu TWRP tam olarak ne oluyor?
Adb nedir, nasıl yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.