Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ki rehberde de bi' arkadaş bu yöntemin artık işe yaramadığını söyledi. Yani arkadaşa yardımcı olamayabilirsiniz.
Ama yinede güzel bir rehber. Biz Stock ROM indirmeyeceğiz. Direkt olarak cihazdan alacağız. Alırken sorun çıkarmayacağını umuyorum.

@mercha cihazın bootloader kilidi açıkmı? Yani telefoncu eğer yazılım kuracak ise açık olmalı yani sonuçta.

Şu an Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 cihazının derleme numarasını atmasını bekliyoruz, başka bir şey kalmadı sanırım.

Ama yinede güzel bir rehber. Biz Stock ROM indirmeyeceğiz. Direkt olarak cihazdan alacağız. Alırken sorun çıkarmayacağını umuyorum.

@mercha cihazın bootloader kilidi açıkmı? Yani telefoncu eğer yazılım kuracak ise açık olmalı yani sonuçta.
Onu bende merak ediyorum, geri kapatmadıysa açıktır büyük ihtimalle.

Hocam işler çok farklı gelişti özür dilerim beklettiğim için deneyelimmi şimdi?

Hocam P-580 (gtanotexlwifikx) için de yapabilir misiniz? TWRP'nin kendi sitesindeki Recovery'i kurduğumda brick olmuştu.

Tamam. Bilgisayarın başına geçince haber verin. Talimatları vereceğim.

@Patrick_Yıldız hazırmısınız?
Hocam geçen mtkclient ile telefonu yedeklemiştik ya ben şimödi telefona rom attım recovery ekranda nvdata hatası alıyorum eski imei falan yükleyebilirmiyim nasıl yüklerim cihaza

Şu an Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 cihazının derleme numarasını atmasını bekliyoruz, başka bir şey kalmadı sanırım.
hocam biliyorsanız yardım edebilirmisiniz geçen mtkclient ile sistemi yedeklemiştik şuanda rom atmayı denedim nv data hatası veriyor recovery de bunun imei falan heralde geri yüklemek gerekiyor nasıl yapabiliriz.

Son düzenleme:
Hocam geçen mtkclient ile telefonu yedeklemiştik ya ben şimödi telefona ROM attım recovery ekranda nvdata hatası alıyorum eski IMEI falan yükleyebilir miyim nasıl yüklerim cihaza.

Hocam biliyorsanız yardım edebilir misiniz geçen mtkclient ile sistemi yedeklemiştik şu anda ROM atmayı denedim nv data hatası veriyor recovery de bunun IMEI falan herhalde geri yüklemek gerekiyor nasıl yapabiliriz.

NVRAM yedeğiniz varsa kurtarabilirsiniz benim yoktu kurtaramadım.

var ama nasıl yapacağım
Rom yedeği arasında nvdata zaten mevcut olur. Yedeklediğin rom u telefona mtkclient kullanarak geri yükle

var ama nasıl yapacağım
Cihazı BROM moda al ve çalıştır;
python mtk wl out
Telefonu açmak için;
python mtk reset

@461368 TWRP imajını telefona flaşladınızmı?

Emin değilim.........

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı