Ücretsiz İsteyenlere Photoshop Yapıyorum

Sadece arkaplana yazı yazıyorsunuz. Başka yaptığınız bir şey yok ve arkaplanla da uyumlu olmuyor maalesef. Kendinizi biraz daha geliştirin.

Google'dan bir arka plan indirip üstüne yazı yazarak kendini geliştiremezsin. Bari aldığın fotoğrafla fontu ve rengini uyumlu yapmayı dene. Fotoğrafa efekt ver, ne bileyim onu da mı ben söyleyeyim? Böyle gelişebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Farklı şeyler denemelisin.

Google'dan bir arka plan indirip üstüne yazı yazarak kendini geliştiremezsin. Bari aldığın fotoğrafla fontu ve rengini uyumlu yapmayı dene. Fotoğrafa efekt ver, ne bileyim onu da mı ben söyleyeyim? Böyle gelişebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Farklı şeyler denemelisin.
Herkesin gelişmek istediği yön farklı olabilir. Ayrıca alan memnun, satan memnun 😄

Burada bir şey yok ki:D?
Yanlış şeyi koymuşum, düzeltiyorum.
Ben sadece burada benden istenilen şeyleri yapıyorum, hem hangi konuda gelişmek istediğim yada kendimi nasıl geliştirdiğim de seni ilgilendirmez. Eğer konuyla alakalı bir isteğin yok ise bu konudan çıkmanı istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı