İstiklal Caddesi'nde patlama oldu!

Ben Müslüman'ım, kendi dinimi neden karalayayım? Şunu anlamıyorsunuz bu olayların büyük çoğunluğu Müslüman ülkelerde olması bana mı garip geliyor cidden?

Hocam lütfen işe din katmayalım bu konunun kapanmasına neden olur.

Ben Müslüman'ım, kendi dinimi neden karalayayım? Şunu anlamıyorsunuz bu olayların büyük çoğunluğu Müslüman ülkelerde olması bana mı garip geliyor cidden?

Müslüman ülkelerden kastınız orta doğuysa konu İslam gibi görünüyor fakat değil. İslam örgütü gibi görünen terör örgütleri İslam adı altında insanları toplayıp ülkede Egemen olmaya çalışıyor ya da zarar veriyorlar.

Müslüman ülkelerden kastınız orta doğuysa konu İslam gibi görünüyor fakat değil. İslam örgütü gibi görünen terör örgütleri İslam adı altında insanları toplayıp ülkede Egemen olmaya çalışıyor ya da zarar veriyorlar.
Öyle de denebilir ama fazlası da var diye düşünüyorum.

Beni eleştiriyorsanız kendimi şöyle açıklayayım: 50 yaşındaki camii hocası 7 yaşındaki... (en basit örnek yetinemeyenler için özelden tartışabiliriz sıkıntı yok.)

Din adı altında her şey oluyor.

Olayın dinle alakası yok. Eski türklerde tengri inancı vardı(islama benzerdi) ama tacize bile ölüm cezası vardı. Bunun dinle değil ırkla alakası var. Lütfen araplaşmış Türkleri normal Türkler ile karıştırmayalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı