İsveç’te Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus, 12.30’da Danimarka’da bir cami önünde yeniden yakacak

  • Konuyu başlatan Zeu5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 9B
Bir de bu islamifobik saldırıyı Türkiye'ye karşı yapıldığını iddia eden insanlar yok mu deli oluyorum gidip Atatürk büstüne saldırıyorlar buna tepki vermek amacıyla. Bu saldırı İslam alemine yapılan bir saldırı ne Ata'mın ne de Türkiye'nin alakası var. Dış güç muhabbetinin kahvehanelerden çıkmamasını isterim.
Bu islam düşmanının sopa yemesi gerek.
 
Buna tepki göstermek, hele devletin resmi ağızdan tepki göstermesi çok saçma. Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti islam ülkesi değildir ve kutsal kitapları korumak gibi bir misyonu da yoktur. Ayrıca bu şahsı dikkate alıp it dalaşına girmenin de kimseye bir faydası olmadığı gibi halkın galeyana gelmesinin kimlerin işine geleceği de oldukça açıktır. Yani kendi haline bırakılıp kaale alınmaması gereken bir şahıstır kendisi. Bu şahsı dikkate alıp yanlışa daha büyük bir yanlışla karşılık vermemek lazım.
 
Köktendinci teröristler zevkten ne yapacağını şaşırıyordur şimdi. Benim anlamadığım bizim millet neden bu kadar takıyor bunu. Adam çarpılmadığına göre ya tanrı yok ya da öbür dünyada cezasını verecek. İkisininde de sizin sinirlenmenize gerek yok gençler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı