Çalışmak için iyi bir iş bulunursa ve sermayen varsa gidilir. Ben şahsen oraya yatıracağım sermayeyle ABD veya Avrupa'nın görece ucuz yerlerine giderdim.
Ben balkanlara giderdim.Çalışmak için iyi bir iş bulunursa ve sermayen varsa gidilir. Ben şahsen oraya yatıracağım sermayeyle ABD veya Avrupa'nın görece ucuz yerlerine giderdim.
Ben olsam böyle bir fırsatı kaçırmam.Merhaba, ben ankaralıyım annem babam Türk ama orada vatandaşlıklari varmış ben de o yüzden çift vatandaşlığım var hem Türkiye hem de İsviçre hastaneye falan giderken Türkiye kimliğiyle gidiliyor. Okulu bitirme yıllar var herkes orası iyi diyor gerçekten iyi mi? İyiyse büyüyünce bellki giderim.
Konum olarak güzel bir yer ama çok pahalı bir ülke.
Tamam, sen İsviçre'yi tercih et.Refahı en yüksek Avrupa ülkelerinden fiyatlarda Avrupa standardından yüksek baklanlar gibi hem ekonomik sorun çekmiş ve kominizm etkisinde gelişmiş ülkelerdense İsviçre tercih ederdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.