İşyeri şikayet etme

furkii06

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller,
Korsan kullanan şirketi şikayet etmek istiyorum. BSA adında bir site buldum işe yarar mı? Sonradan da şikayet ettiğim yere şikayet edeni söyleme ihtimalleri var mı? Başım ağrısın istemem. Sonuçta partici tanıdığım yok ki kolay haklanayım. Adaletin de haksızın tarafında duracağını sanmam.
Bugün de arkadaşım bir mobilya dükkanında işe başladı. Sigorta yok, 2600 lira veriyorlar :D. Sözleştiklerinden fazla iş kitlemeye başlamışlar. Hem çıkacak hem de şikayet etmek için ikna ettim.
Abime danıştım niye şikayet edilmiyor diye ''kimse umursamıyor'' deniliyor. Sebep? Bizim yaşımızdakileri kandıramadıkları için ''gençler iş beğenmiyor'' diye kenara çıkıyorlar. Ben sessiz kalmak istemiyorum artık. Zaten kendi mesleğinde iş bulmak zorlaşmışken bir de böyle köle gibi kullanılmak koyuyor. Siyasetçilerden de bir beklentim yok ülkeyi düzeltmeleri adına, iş başa düşüyor otomatik. Özetle kimliğim açığa çıkmadan şikayet etmek istiyorum, bunun yolları var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizli kalması daha makbul.
BSA adlı şirket eğer bildiğimiz BSA ise onlar korsan yazılıma karşı kurulan bir şirketti ve 2017'de de Türkiye faaliyetlerine son vermişler zaten.

Gizlide gizli yetti ama şikayet ettiğinizde zaten şirket aranacak veya gerçek olarak ziyaret edilecek. Ne yapsın adamlar kimin şikayet ettiğini, başınıza bir şey gelmez.
Tamam reis sakin :D.
BSA adlı şirket eğer bildiğimiz BSA ise onlar korsan yazılıma karşı kurulan bir şirketti ve 2017'de de Türkiye faaliyetlerine son vermişler zaten.
Başka yok mu bildiğiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı