İtalya'ya giderken ne kadar cep parası alınmalı?

Üniversiteye başlamadan önce böyle yerlere gitmek perspektif kazanmanız açısından güzel olacaktır. Bizim okulumuzda da Avrupa gezisi yapılıyordu her yıl, benim gideceğim yıl pandemiye denk gelmişti. İmkanınız varsa değerlendirin derim. Gitmeden önce gideceğiniz yerlerle ilgili okuma yapmanızı da ayrıca tavsiye ederim. Para konusuna gelecek olursak, bu 860 euroya neyin dahil olduğuna bağlı olarak değişebilir.
 
Artar diyor bir de acınası. Gezi ile gidiliyor diyor adam. Bu adamları İtalya'nın en ikonik yerlerine götüreceklerdir oralarda 500 euro çerez parası.



Yukarıdaki elemanın lafını dinlersen hiçbir şey yapamazsın. Gezi ile gittiğin için en ikonik ve gözde yerlere gideceksin muhtemelen. Bu sebepten ötürü oturup bir yemek yemeğe kalksan bir öğüne 50 euro verirsin diye tahmin ediyorum. Minimum 1500 euro al bari yanına.
Gittiğim yeri bana mı öğretiyorsun birader? :D :D
1677790020982.png


Hayatında yurt dışına çıkmamış adamlar bana 3 ay kaldığım yeri öğretiyor.
Ne diyeyim...
 
Dostum AB ülkelerine bordo pasaport ile gitmek çok zor, ki bana sorarsan ulaşım vize ücreti o bu derken zaten yine o gezi ücretine denk gelir az buçuk, üstüne okul götürüyor vize reddi gibi bir mağdurluk da yaşamazsın, durumun el veriyorsa git gez derim.
 

Geri
Yukarı