İtem hesap güvenilir mi?

İşin içinde biri olarak söyleyeyim 1 haftadan 1 aya kadar garantileri var o satıcıya bağlı. Hesap garanti dolmadan patlarsa bir tane daha verirler fakat tabii bu tür hesaplardan çok bir şey beklemeyeceksin.

Hocam 20 liraya hesap alınsaydı biz neden korsan indiriyor olurduk ki?

Adamlar Baldur's Gate'li hesabı çalmış, sana satıyorlar. Sende 2 gün sonra gerçek sahibine kaybedeceksin hesabı. Hikaye bu.

Çalma falan yok ya düzgün bir satıcıdan alırsanız onlar genelde tek bir hesaba oyunu alıyolar ve herkese aile paylaşımıyla veriyorlar. Öyle Elden Ring oynamıştım sorun yoktu.

Çalma falan yok ya düzgün bir satıcıdan alırsanız onlar genelde tek bir hesaba oyunu alıyolar ve herkese aile paylaşımıyla veriyorlar. Öyle Elden Ring oynamıştım sorun yoktu.
Bu aile paylaşımının bir limiti yok mu? Adamın kar etmesi için 50 kişiye vermesi lazım hesabı. O zaman biz de Technopat ailesi açalım herkesle oynayalım ne güzel. Hatta orada da beni modlar bulsun ceza versin, 1 hafta oynayamim filan...

Çoğu oyunu 1 hafta oynar atarsın, Bu hesap türleri de o oyunlar içindir. Ömürlük bir oyun istiyorsan mesela GTA V bunu almanın bir anlamı yok zaten. Hiç yoksa burada korsan indirip bilgisayarına ne olduğu belli olmayan şeyler indirmiyorsun.
O mantıkla evet.. ama BG 3 sadece 170 saat sinematik sahnesi var, oyun artık kaç saat bilinmiyor..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı