İtem satış'a TC no verilmeli mi?

mehmetrekt

Centipat
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
8
Merhaba, şu an itemsatışta 125TL'em var kendim bir şeyler satarak elde ettim fakat bu parayı çekmek için kimlik doğrulaması lazım.
Ben zaten T.C. kimlik numaramı verdim ama güvenilir hesap rozeti için T.C. kimliğimin ön ve arka fotoğrafını çekip onlara yollamam lazımmış aksi takdirde hesabım güvenilir hesap olmuyor ve parayı çekemiyorum.
Sizce yapmalı mıyım?
 

Dosya Ekleri

  • fss.PNG
    fss.PNG
    10,5 KB · Görüntüleme: 460
Güvenlik amacı için verilebilir ama ilerde patlama ihtimali var o kadar yer patladı bu mu patlamayacak?
 
Merhaba, şu an itemsatışta 125TL'em var kendim bir şeyler satarak elde ettim fakat bu parayı çekmek için kimlik doğrulaması lazım.
Ben zaten T.C. Kimlik numaramı verdim ama güvenilir hesap rozeti için T.C. Kimliğimin ön ve arka fotoğrafını çekip onlara yollamam lazımmış aksi takdirde hesabım güvenilir hesap olmuyor ve parayı çekemiyorum.
Sizce yapmalı mıyım?

Merhabalar önecelikle itemsatışda 6 aydan uzun süredir satıcıyım güvenli hesap için seri No'ya kadar verdim ilk olarak güvenilir bir site bir arkadaş patlar demiş patlarsa bile T.C. kimlikten bir şey olmaz ve ek olarak 256 bit korumaya sahip yani hiçbir şey olmaz merak etme GameSatış neyse bu da o.
 
@Liberte Sergen Arkadaş kimliğin önünün ve arkasının fotoğraflarının gönderilmesi istenmiş. Zaten tüm bilgileri veriyor. Site patlamaz diye aşırı emin olmayın. Böyle bir durumun olma ihtimali küçük bile olsa vardır.
 
@Liberte Sergen arkadaş kimliğin önünün ve arkasının fotoğraflarının gönderilmesi istenmiş. Zaten tüm bilgileri veriyor. Site patlamaz diye aşırı emin olmayın. Böyle bir durumun olma ihtimali küçük bile olsa vardır.

Kimlikten bir şey olmaz ki hele 18 yaşının altındaysan hiçbir şey olmaz.
 

Geri
Yukarı