Netflix İtem Satış'tan alınan Netflix hesabının sorunlu çıkması

Daha fazla  
Agonymedyadan hesap aldım 30dk falan film izledim bir anda beni attı şifreyi yazınca düzelmedi hesaba yazdım biraz bekledim ve ayrıca siparişi onaylamıştım ne yazık ki. Ne yapmalıyım? Sabaha kadar beklemeli miyim? Eğer hala yeni hesap veya bana ulaşmaz ise canlı desteğe mi ulaşmalıyım? Ayrıca tek hesabı aldığımda çektiğim var, filmi izlerken ortasında hesapta oturum kapandı dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o hesaplar paylaşımlı bende almıştım kaç defa oldu iletişime geçtim canlıyla yeni hesap verdi yine gitti böyle 3 defa uğrastım sonra peşini bıraktım bir noktadan sonra.

Pahalı olduğu içindir hocam.

Birçok bankada artık cashback sistemi var aylık 100 TL fiyattan indirebilir pahalılığı bir nebze de olsa azaltabilir üstüne ortak birisiyle de oldu mu ekstra fiyatı iner ama kaçaktan Netflix hesabı alınmaz kesinlikle. Oyun hesabı alınır rahat oynarsın ama Netflix'te öyle bir durum yok.

Birçok bankada artık cashback sistemi var aylık 100 TL fiyattan indirebilir pahalılığı bir nebze de olsa azaltabilir üstüne ortak birisiyle de oldu mu ekstra fiyatı iner ama kaçaktan Netflix hesabı alınmaz kesinlikle. Oyun hesabı alınır rahat oynarsın ama Netflix'te öyle bir durum yok.

Aynen hocam bizzat deneyimledim çünkü paylaşıma açmışlar hesabı tek size vermiyot.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı