itemsatis.com üzerinden dolandırılmam

Bundan yaklaşık 6 ay önce bu tarz bir siteden arkadaşım Steam hesabı aldı. 10 yıllık ve CS üzerinde de rozeti var. Gerçekten güvenilir satıcıya rastlamak zor. Bildiğim kadarıyla ve konuda yazılana göre de hesap alım satımı kurallara aykırı. Tüketici mahkemesine başvursanız bile haksız bulunursunuz. Ve muhtemelen muhattap bulamayabilirsiniz.

İşin garip tarafı 520 işlem yapmış HİZLİTESLİM adlı kullanıcı ona güvendim aldım, birisi bi forumda steame derdinizi anlatamazsınız ama internet üzerinden dolaylı olarak dolandırıcılığa girdiği için hakkınızı arayabilirsimiz demişti. Bu konu hakkında fikriniz var mı?

İşin garip tarafı 520 işlem yapmış hizliteslim adlı kullanıcı ona güvendim aldım, birisi bir forumda Steam'e derdinizi anlatamazsınız ama internet üzerinden dolaylı olarak dolandırıcılığa girdiği için hakkınızı arayabilirsimiz demişti. Bu konu hakkında fikriniz var mı?

Cevap vermişler zaten hocam yasak olduğu için hukuki olarak bir şey yapamazsınız diye.

Cevap vermişler zaten hocam yasak olduğu için hukuki olarak bir şey yapamazsınız diye.
Hiçbir yaptırımı olmaması çok garip, yasaksa karşı tarafa da yasak ama paralarını aldılar o zaman ben de girip milleti dolandırayım. Güzelmiş

Ayrıca yalan dolanla satılan ilana yapılan itiraz kabul edilmezse satıcıya yorum bile yapamıyorsunuz. Siz hesap edin artık itemsatis sitesi dolandırıcılığa ne kadar ortak, adamlarına toz kondurmuyorlar. Satıcıların aldığı yüksek puanlı yorumlara bakmayın yani alırken.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı