İtemsatış dolandırıcılığı

İtemsatış'tan Valorant hesabı alacaktım 450 TL dolandırıldım ve destek açtım, destek ekibi de dilekçe yazın karakola verin dedi ben bu dilekçeyi nasıl yazacağım ve yaşım 16, ailemin öğrenmesini de istemiyorum, yardımcı olacak var mı?

Kazanılacak en pahalı şey tecrübedir çünkü kazanmak için kaybetmeniz gerekir…

Adınıza üzüldüm hocam.
 
Olmadığı için dolandırıldım zaten insan ders çıkara çıkara öğreniyor hayatı
Hayatta öğrenmen gereken önemli bir şey var ki o da tanınmadık bilinmedik sitelerden alışveriş yapmamak. Çok öneriliyor olsa bile dikkatli olmalısın. Youtuberların sponsorluk aldığı sitelerden alışveriş yaparsan daha güvenilirdir. Ve mümkünse internetten alışveriş yapma. Tanımadığın insanlara elden bile olsa para transferi yapma, Google'a "internette alışveriş yaparken nasıl korunurum?" gibi şeyler aratıp güvenlik konusunu araştır. Yaşanmış hadiseleri okuyup ders çıkar. Benim bugüne kadar yaptığım şey bu ve hiç dolandırılmadım.
 
Copsatis.

Hukuki sureci kendisi uygulayan sitelere yonelin.
Bunu yapan site yok. Adamların tek görevi sen teslim aldığını onaylayana kadar paranın satıcıya geçmesini önlemek. Onun dışında arada olan her şey sözleşmede yazıyor zaten. Bir sorun yaşarsan suç duyurusunda bulunursun, savcılık site yönetimine ulaştığında dolandıran şahsın sitedeki tüm bilgileri savcılıkla paylaşılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı