Epic games hakkında ne yalan söyleyeyim bilmiyorum hocam. Steam ilk maille geri aldıkları için öyle dedim ama problem olacağını düşünmüyorum. En kötü para iadesi alırsınız üstte arkadaşların dediği gibi.![]()
Gta V Premimum Edition Tüm bilgileri değişi - 1631896 | İtemsatış
Anında Teslim Edilir. Epic games hesabı ile verilcektir içinde 1m para mevcuttur Bütün bilgileri değişir İtemSatış'dawww.itemsatis.com
Epic games felan alsam? Veya social club hesabı. Bir tane eskiden 2021de 15 senelik hesap almistim hala bende.
Peki 6 7 ay sonra bu durum yaşanır ise iade alabilir miyim İtemSatıştan.Epic games hakkında ne yalan söyleyeyim bilmiyorum hocam. Steam ilk maille geri aldıkları için öyle dedim ama problem olacağını düşünmüyorum. En kötü para iadesi alırsınız üstte arkadaşların dediği gibi.
Merhaba, oyun hesabı almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi?
Sipariş kaydını , mesajlaşmaları ekran kaydına alırsanız elinizde kanıt olur. Satıcıya baktığımda 100'e yakın başarılı işlemi var değerlendirmeler de fena değil gibi. Denemekten zarar gelmez .Peki 6 7 ay sonra bu durum yaşanır ise iade alabilir miyim İtemSatıştan.
İtemsatış bir ara bana sadece sipariş anında sizi koruyabilir. Siparişi onaylandıktan sonra bir şey yapamicagini demisti. Bir ara buradan neftlix hesap da almıştım.
linkini gönderseneSatıcıya bağlı, platform güvenilir. 200+ satışım var.
Sipariş kaydını, mesajlaşmaları ekran kaydına alırsanız elinizde kanıt olur. Satıcıya baktığımda 100'e yakın başarılı işlemi var değerlendirmeler de fena değil gibi. Denemekten zarar gelmez.
Hesabı geri alırsa hiçbir şey yapamazsın, 80 TL bir şey değil bu devirde al geç.
Sizin için önemli olmayabilir fakat ben olsam paramı çöpe atacağıma düzgün bir yerden alırdım.Hesabı geri alırsa hiçbir şey yapamazsın, 80 TL bir şey değil bu devirde al geç.
Destekten bilgileriyle dava açarsın fakat steam vb alıcaksan hesap satışı normalde yasak hiçbir şey yapamazsın.Diyelim yaptim. 7 ay sonra hesaptan atti beni. Adamda İtemsatış kullanmıyor bırakmış ne olacak peki biliyorsan söyler misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.