İtemsatış güvenilir mi?

Site güvenilir ama sonuçta sadece aracılık yapıyorlar. Hesabı satan kişi bundan 3 ay, 6 ay... Herhangi bir zamanda hesabı geri almak isterse direkt Rockstar'dan hesabı geri alır ve İtemsatış bu duruma karşı bir şey yapamaz.

Epic games felan alsam? Veya social club hesabı. Bir tane eskiden 2021de 15 senelik hesap almistim hala bende.
Epic games hakkında ne yalan söyleyeyim bilmiyorum hocam. Steam ilk maille geri aldıkları için öyle dedim ama problem olacağını düşünmüyorum. En kötü para iadesi alırsınız üstte arkadaşların dediği gibi.

Epic games hakkında ne yalan söyleyeyim bilmiyorum hocam. Steam ilk maille geri aldıkları için öyle dedim ama problem olacağını düşünmüyorum. En kötü para iadesi alırsınız üstte arkadaşların dediği gibi.
Peki 6 7 ay sonra bu durum yaşanır ise iade alabilir miyim İtemSatıştan.

İtemsatış bir ara bana sadece sipariş anında sizi koruyabilir. Siparişi onaylandıktan sonra bir şey yapamicagini demisti. Bir ara buradan neftlix hesap da almıştım.

Peki 6 7 ay sonra bu durum yaşanır ise iade alabilir miyim İtemSatıştan.

İtemsatış bir ara bana sadece sipariş anında sizi koruyabilir. Siparişi onaylandıktan sonra bir şey yapamicagini demisti. Bir ara buradan neftlix hesap da almıştım.
Sipariş kaydını , mesajlaşmaları ekran kaydına alırsanız elinizde kanıt olur. Satıcıya baktığımda 100'e yakın başarılı işlemi var değerlendirmeler de fena değil gibi. Denemekten zarar gelmez .

Sipariş kaydını, mesajlaşmaları ekran kaydına alırsanız elinizde kanıt olur. Satıcıya baktığımda 100'e yakın başarılı işlemi var değerlendirmeler de fena değil gibi. Denemekten zarar gelmez.

Diyelim yaptim. 7 ay sonra hesaptan atti beni. Adamda İtemsatış kullanmıyor bırakmış ne olacak peki biliyorsan söyler misin?

Hesabı geri alırsa hiçbir şey yapamazsın, 80 TL bir şey değil bu devirde al geç.

Ben ona değil Online'da emeklerime yazık olmasın diye diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı