İtemsatış güvenilir mi?

Hexolight

Decapat
Daha fazla  
Bir oyun hesabı almak istiyorum. Hesabın mailini direk üzerine geçiriyorlar. Kimlik onaylı ve 20'den fazla başarılı işlemli satıcılara güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyun hesabı almak istiyorum. Hesabın mailini direk üzerine geçiriyorlar. Kimlik onaylı ve 20'den fazla başarılı işlemli satıcılara güvenilir mi?

20 başarılı işlem az bence. Farklı satıcılara bakın

Satıcı dikkati önemli önerim ne çok yüksek satıcılardan alın ne de çok düşük satışı olan kişileri tercih etmenizi önermem satın alımdan teslime kadar kayıt alırsan hiçbir sorun yaşamazsın teslim olmasa bile

Çok kez ürün aldım ama aldığım kimi şey çalıntı hesap çıktı, kimisi teslim etmedi. Yani alırken satışı ve değerlendirmesi yüksek hesaplardan almak en iyisi.

İşlem sayısı az ama, kimlik onaylı bence almayın derim pek güvenilir değil daha fazla satışı olan kişilerden alın eğer almak istediğiniz ürünü satıyorlarsa, olmazsa ve 20 başarılı işlemi bulunan satıcıdan alırken kesinlikle ekran kaydı alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı