İtemsatış güvenli mi?

Merhaba İtemsatış sitesi güvenilir mi? Eğer güvenilirse opssgamershop mağazası güvenli gibi duruyor. Sizce güvenli mi offline FC26 için?

Merhaba cok kez item satıstan urunler aldım genellikle CD keyler sıfır sorun her türlü çalısıyorlar ama hesap aldıgımda oldu bazen onlarda ufak tefek sorunlar oldu ama satıcılar ile gorusme imkanın var bir şey olursa en kotu oyle cozuyorsun sorunları yani iş satıcıda bitiyor aslında item satıs sadece aracı oluyor satıslara.

Linkteki satıcı 100binden fazla satış yapmış ve profilinde bir sürü rozet var anlamlarına bakarak yorumlarına ve puanına bakarak alışveriş yapabilirsin İtemsatış site olarak da iyi bir site.
Ben kendim 100'den fazla kez alışveriş yapmışımdır sorun yaşadığımda video kaydım olduğu takdirde direkt hallediliyor ki satıcılar zaten sorun çıkarmıyorlar. Alışveriş yaparkende ilk dikkat edeceğin şey satıcı kimlik onaylı mı değil mi olsun.

İtemsatış güvenilir satıcı da aynı şekilde güvenilir kendisinden alışveriş yapmıştım. Ama FC gibi oyunları almanızı önermiyorum, ek platform gerektiği için ve oyun Online olduğu için birçok sorunla karşılaşabiliyorsunuz.

Site güvenilir ancak o satıcıya bulaşmayın. Zamanında capcut pro hesabı almıştım kendisinden, garanti süresi dolmamasına rağmen hesaba destek vermeyi kesti, mağdur olmuştum. Başka satıcıyı tercih edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı