İtemsatış iade

Zeki Fırıldak

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle olay şöyle ben LoL hesabımı sattım arkadaşa her bilgiyi verdim sesdeyken mailini her şeyini değiştirdi ve mailini aldı üstüne ve bakiyemi onayladı alışveriş bitti ve bu arkadaş sonradan satmaya kalkmış hesabı ve dolandırılmış sanırsam ve item satışdan şöyle bir mesaj geldi "kullanıcısıyla yaptığınız alışverişte problem olduğu için 24 saat içerisinde iade yapmanız gerekmektedir. Aksi taktirde alıcınızın yasal süreci başlatma hakkı bulunmaktadır." ben hiçbir şekilde hesabı geri almadım LoL hesabımı alan kişide zaten yaşı küçük buradan dava açma gibi bir olay olursa kim haklı haksız olur?

Eğer maile gelen şifre değişikliği ile ilgili olan mail duruyorsa kazanırsınız ki bu sefer de oyun hesabı satmaktan belki sıkıntı olabilir. Bazı oyunların hesabını satmak yasak çünkü.

Eğer maile gelen şifre değişikliği ile ilgili olan mail duruyorsa kazanırsınız ki bu sefer de oyun hesabı satmaktan belki sıkıntı olabilir. Bazı oyunların hesabını satmak yasak çünkü.

Sanırım arkadaşın bilgisayarında virüs vardı hesabı aldıktan sonra maili çalınmış ve benden iade istiyor.

İtemsatış.com'da yapılan satışlarda satıcı video kaydı almakla yükümlüdür video kaydı yoksa haksız sayılırsınız ve bakiye kişiye otomatikmen iade edilir ve hesabınız askıya alınabilir.

Yani kısaca haksızsınız küçücük çocuğun dava işiyle uğraşacağını sanmıyorum fakat itemsatış.com'un kullanım sözleşmesinde bu durumda mağdur olan karşı tarafa veri vereceğini söylüyor yani bir dava durumu için verilerinizi karşı tarafla paylaşmakta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı