İtemsatış yeterince güvenilir mi?

sado01

Decapat
Bir hesap sattım, para çekmek için dedim bari kimlik onayıı yapayım kimlik ile beraber fotoğraf istediler yaptım. Fakat bir sıkıntı olur mu? İçimde kötü bir his var, sonuçta kimliğin ve benim fotoğrafım var. Yok işte dava olursa falan.

İllegal bir şekilde kullanmazsan hiçbir sorun olmaz, onun dışında site güvenilir.
Kimlik v.s bilgileri dolandırma/dolandırılma durumuna karşı önlem almak için isteniyor zaten.

İllegal bir şekilde kullanmazsan hiçbir sorun olmaz, onun dışında site güvenilir.
Kimlik vs bilgileri dolandırma/dolandırılma durumuna karşı önlem almak için isteniyor zaten.

Hocam o amaçla olduğunu biliyorum fakat asıl korkma sebebim şu, mesela ben banlı olmayan bir hesap sattım adam banlı dedi ve seni şikayet edeceğim falan dedi diyelim, o zaman ne olacak. Çünkü elimde kanıt yok.

Hocam o amaçla olduğunu biliyorum fakat asıl korkma sebebim şu, mesela ben banlı olmayan bir hesap sattım adam banlı dedi ve seni şikayet edeceğim falan dedi diyelim, o zaman ne olacak. Çünkü elimde kanıt yok.
Satarken video kaydı al giris oncesinde sen tamamen bansız oldugunu kanıtla. Basit seyler bunlar he oyle kolay kolay da sana iftira atamaz ona da kanıt lazım

Karşı tarafında bir kanıtı olması lazım sana iftira atabilmek için. İtemSatış derin bir incelemeye alıyor bu durumlarda. ama bir ürün satarken her daim sizde video kaydı alınız böyleleri çok fazla dolandırırlar.

Son düzenleme:
Karşı tarafında bir kanıtı olması lazım sana iftira atabilmek için. İtemSatış derin bir incelemeye alıyor bu durumlarda. ama bir ürün satarken her daim sizde video kaydı alınız böyleleri çok.
Oyleleri cok fakat geneli 18- ve itemsatis pek dikkate almıyor. Yani dolandiricilik cok mumkun oralarda. Dikkatli olmakta fayda var

Karşı tarafında bir kanıtı olması lazım sana iftira atabilmek için. İtemsatış derin bir incelemeye alıyor bu durumlarda. Ama bir ürün satarken her daim sizde video kaydı alınız böyleleri çok.

Tamamdır öyle yapacağım, Valorant'ı silmiştim tekrar yüklüyorum. Mesela bir hesap sattım bansız olduğunu biliyorum ve eminim çünkü ana hesabımdı, fakat adam bana banlı falan dedi bende kanıt olmadığı için uğraşmayıp iadeyi verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı