İtemsatış'ın dava açması problem olur mu?

• Konuyu başlatan clyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 177
  • Görüntüleme 10.358
Bu olayın SMS'leri geldikten sonra olayla ilgili çözüm yapmaya çalıştım.

Hocam ailenize söyleyin er ya da geç öğrenecekler mesajları gösterin onlar halledecek eğer söylemeseniz sizin başınız yanar.

Öyle bir şey olamaz hocam. İtemsatış'a kimlik bilgilerin ile giriş yapıyorsun ayrıca kanıtlı fotoğraflar var. Mahkeme olurken ulaşamama diye bir şey yok. Polis ile alır getirirler adamı.

Şöyle zaten İtemsatış'ta yeniydim kurallara çok hakim değildim adam ile wp uzerınden konuştuk wp uzerınden dolandırıldım yani hata benim tamamen numarada muhtemelen sahte olduğu için adam bulunamadı.

Şöyle zaten İtemsatış'ta yeniydim kurallara çok hakim değildim adam ile wp uzerınden konuştuk wp uzerınden dolandırıldım yani hata benim tamamen numarada muhtemelen sahte olduğu için adam bulunamadı.

Hocam siteye açılan hesabın bilgilerden bulurlardı wpden bulamıyorlarsa.

Öyle ise sizin dediğiniz olabilir. Çünkü site üzerinde tüm bilgiler kayıtlı.

Bizde öyle düşündük ancak bulunamadı dediğim gibi adam dolandırıcılığın profesyoneli olmuş.

Hocam siteye hesap açarsa evine kadar gözükür VPN kullansan bile saçma umursamamıslar büyük ihtimal verdiğiniz parada küçük bir mevladır diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı