İtemsatış'tan alınan Valorant hesabı banlandı

Hocam tavsiyeniz için teşekkürler :D bilmiyorum pek emin değilim ama Valorant hesap satışının yasak olması Riot'un sözleşmesinde geçerli bir kural, ben dolandırıcılıktan savcılığa başvursam ne kadar sonuç alırım bilmiyorum. Daha önce bu tarz bir durumu yaşayan var mı? Eğer varsa yasal işlemlerden ne sonuç aldığını yazabilir mi?

Sağlık olsun hocam takmayın çok bir para gitmemiş zaten.
 
İtemsatış'da mağazam var. Böyle konularda dava işe yaramaz ancak İtemsatış'a yazıp sms ile mesaj atınca adam korkup veriyor genelde hesabı. :D Şansını dene destek ekibine yaz.
Hocam kişiye sms atmışlarda geri dönmemiş bunu baya denedim.Oda işe yaramadı yani :D

Sağlık olsun hocam takmayın çok bir para gitmemiş zaten.

Aynen hocam o paranın benden çıkacağı varmış. Ama yine de insanın içine bir kurt düşüyor. Nede olsa durduğun yerden para kaybetmek koyuyor insana :D
 
Eğer satıcı bu işte tecrübeli ise bir süre sonra "bir 390 TL daha kaybetseydim de bununla uğraşmasaydım" dedirtebilir. Riot Games tarafından bir kanıt elde edemeyeceğin için yalnızca senin iddiaların olmuş olacak, bunun sonrasında satıcının yalnızca ifadesini alsalar bile konu kapatılıp gidebilir. Ki şu süreç bile 1-2 sene sürecektir.

Satıcı ifadesinde "ben hesabı sorunsuzca teslim ettim, kendisi çalıntı kullanmış kart kullanmış olabilir" dediği anda IP adresi, giriş tarihi gibi kanıtlar Riot Games tarafından ancak verilebilir. Eh savcılık onlara sordurur mu, sordursa dahi en başından kullanıcı sözleşmesi ihlal edildiğinden ötürü (alım-satım) bir yere varır mı bilinmez.
 

Geri
Yukarı