Böyle bir satıcı var, 1000 TL farkla satıyor neredeyse. Oldukça da güvenilir duruyor. Alınır mı sizce?
1 yıl sonra bir önemi kalmıyor zaten hesabın. Satıcının yorumları ve satış süresi çok iyi güvenilir duruyor. Geri çekme gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum. Tek korkum böyle şeylerde hesabın banlanması gibi durumlar oluyor mu şeklinde.İtemsatış fiyatı 1900TL, Steam'de güncel fiyatı 2900TL. Bence indirimi bekleyip kendi hesabınıza alın. Beklemek istemiyorsanız da kendi hesabınıza 1000TL daha verin alın. İlk mailini vermesi gözünüzü boyamasın, olur da yarın öbür gün bu satıcı arkadaşın niyeti hesabı geri almak olursa kolaylıkla alacaktır. Çünkü Fifayı alırken ödeme yöntemi onun tarafınca yapılmış.
Kısacası 1000TL fazla verip kafanızın rahat olması mı? yoksa 1000TL ucuza alıp riskli bir hesap mı? 1 yıl sonra garantisi yok.
Böyle hesaplar kullandığım oldu, Microsoft Store'de bile. 1 Yıl sonra erişilemez hale gelenler olmuştu.
1 Yıllık istiyorsanız alabilirsiniz zaten. Satıcı itemsatışı bayağı bir kullanmış, hesabı 1 yıl içinde geri çekeceğini şahsen düşünmüyorum.1 yıl sonra bir önemi kalmıyor zaten hesabın. Satıcının yorumları ve satış süresi çok iyi güvenilir duruyor. Geri çekme gibi bir durum olacağını hiç sanmıyorum. Tek korkum böyle şeylerde hesabın banlanması gibi durumlar oluyor mu şeklinde.
Şahsen ben almam. Adam nasıl 1000 tl aşağı satıyor? Böyle bir işi kar etmeden yapmaması lazım. Düz mantık, erken erişim ile bile bu fiyata inmeyen oyunu sana bu fiyattan satıp kar edebilmesi imkansız.
Ben de düşünüp sordum kesinlikle olmadığını yurt dışı kart ile alındığını söylüyor.1 Yıllık istiyorsanız alabilirsiniz zaten. Satıcı itemsatışı bayağı bir kullanmış, hesabı 1 yıl içinde geri çekeceğini şahsen düşünmüyorum.
Banlanma konusunda ise söyleyebileceğim tek şey bilinmezlik. Çalıntı kredi kartı ile ödenmiş olma ihtimali var. Belki de alıp ucuza satmasının sebebi legal paraya dönüştürmektir. Kısaca kara parayı temize çıkarmak. (Bu sadece bir varsayımdır, suçlama değildir)
Zaten böyle bir şeyi yapmış olan kişi yaptığını söylemez ki. Neden yurt dışı kartla alındığını sorun, şüphe çekici. Tekrar dediğim gibi çalıntı kredi kartındaki parayı temize çıkarmak için yapılan şeyler olabilir. (Bu bir varsayımdır, suçlama değildir)Eki Görüntüle 2577035
Sordum bu dediğinizi. Açıklaması bu..
Ben de düşünüp sordum kesinlikle olmadığını yurt dışı kart ile alındığını söylüyor.
Hesabın başına bir şey gelmeyecekse aklayabilir hiç sorun etmemZaten böyle bir şeyi yapmış olan kişi yaptığını söylemez ki. Neden yurtdışı kartla alındığını sorun, şüphe çekici. Tekrar dediğim gibi çalıntı kredi kartındaki parayı temize çıkarmak için yapılan şeyler olabilir. (Bu bir varsayımdır, suçlama değildir)
Gelme ihtimali var çünkü Steam'de akıllı çalışan bir destek var. Yine de risk size bağlı.Hesabın başına bir şey gelmeyecekse aklayabilir hiç sorun etmem)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.