İtemsatış'tan Minecraft premium alınır mı?

9mer1234

Decapat
Daha fazla  
Merhaba orijinal sitede malum 1200 TL gibi bir fiyat olduğu için alternatif arıyorum. Buradan veya başka bir yerden almak mantıklı mı çünkü maalesef 1200 TL gibi bir fiyatı ödeme imkanım yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba orijinal sitede malum 1200 TL gibi bir fiyat olduğu için alternatif arıyorum. Buradan veya başka bir yerden almak mantıklı mı çünkü maalesef 1200 TL gibi bir fiyatı ödeme imkanım yok?

Bu hesaplar genelde çalıntı oluyor ve giriş yapmak için korsan Minecraft yüklemeniz lazım bu tek size hesap veriyor onermiyorum.

İlla dersen oynamak istiyorum indirmeye gerek yok tek Survival oynarsin Minecraft Classic

20 lira risk edilebilir bir para, o size kalmış, belki 1 ay belki 1 gün içinde gider hesap. İndirim olup olmayacağını öğrenmeniz lazım orijinal sitede.

20 lira bir şey olmaz gibi. Alın istediğiniz kadar oynayın. Sonradan hesap patlarsa ama ilerlemeleriniz gider.

1755771108223.png

Bilgisi değişen varsa öyle alın değiştirirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı