İtfaiyeci olmak için ne yapmalı?

engineer_146

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşim için açtım bu konuyu. Ben konuya hiç hakim değilim, zaten konuyu açma sebebim de buydu. Kendisi lisans düzeyince bir EEM mezunu.

Bu seneki (14 Temmuz'da yapılacak olan) genel yetenek genel kültür başlıklı lisans KPSS sınavına girecek. İtfaiyeci olmayı kafasına koymuş mesleğini yap dememe rağmen ısrar ediyor. Bu bahsettiğim KPSS'ye girmesi yetiyor mu? Genelde ön lisans düzeyince alıyorlarmış gibi yorumladım ben ama hangi sınavlara girmesi gerekiyor? Konuda bilgili arkadaşlar destek verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtfaiyeci olmak için genellikle belirli eğitim ve niteliklere sahip olmanız gerekir. işte temel gereksinimler:

1. Eğitim
2. Fiziksel Yetenekler
3. Ehliyet
4. Mesleki Eğitim
5. Kişisel Özellikler
6. Araştırma Yapmak (bulunduğunuz bölgedeki itfaiye teşkilatının spesifik gereksinimlerini ve başvuru süreçlerini araştırmak önemlidir. başvuru süreci ülkeden ülkeye veya eyaletten eyalete farklılık gösterebilir.

Herhangi bir spesifik ülkede veya bölgede geçerli olan özel gereksinimler olabilir, bu yüzden yerel itfaiye teşkilatlarıyla iletişime geçmek ve bilgi almak faydalı olacaktır.

Not: Türkiye'de itfaiyeci olmak isteyen adayların KPSS'ye girmeleri ve başarılı olmaları gerekmektedir

Son düzenleyen: Moderatör:
İtfaiyeci olmak için genellikle belirli eğitim ve niteliklere sahip olmanız gerekir. işte temel gereksinimler:

1. Eğitim
2. Fiziksel Yetenekler
3. Ehliyet
4. Mesleki Eğitim
5. Kişisel Özellikler
6. Araştırma Yapmak (bulunduğunuz bölgedeki itfaiye teşkilatının spesifik gereksinimlerini ve başvuru süreçlerini araştırmak önemlidir. başvuru süreci ülkeden ülkeye veya eyaletten eyalete farklılık gösterebilir.

Herhangi bir spesifik ülkede veya bölgede geçerli olan özel gereksinimler olabilir, bu yüzden yerel itfaiye teşkilatlarıyla iletişime geçmek ve bilgi almak faydalı olacaktır.

Not: Türkiye'de itfaiyeci olmak isteyen adayların KPSS'ye girmeleri ve başarılı olmaları gerekmektedir
teşekkürler chatgpt😂

KPSS'nin kendisi zaten bir garabet. Bizim universite döneminde 2006 ve sonrası fetöcüler çok güçlüydü sınav sorularını çalıyorlardı, ısmarlama yerleştirmeler oluyor sakat işler diye bulaşmadık biz. Zaten 15 Temmuz sonrasında da bu tip işler için parti rozeti ile gidip bol bol hariçten payitaht abdülhamit gazelleri okumak gerekiyor. Araya cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin önemine ve gerekliliğine dair bir yazı da hazırlayıp ezberledikten sonra son olarak evlenme aşamasında olduğunu söyleyip başörtülü nişanlısının fotoğrafını gösterip işe ihtiyacının üst seviyede olduğuna ikna ederse o iş olur. 👍

Selam ve dua ile.👊

Osmanlı'nın en zeki padişahını saçma yazılarınıza eklemeyin bulaştırmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı