Ne sarayım abime?Hocam bana gönderebileceğiniz bir şey var mı enayi malları tatlı oluyor![]()

Ne sarayım abime?Hocam bana gönderebileceğiniz bir şey var mı enayi malları tatlı oluyor![]()

Bende zamanında önerirdim. Ijıklı mışıklı abijim bu züperdir.İtiraf edeyim, foruma gelmeden önce çevreme deli gibi Rampage önerirdim.
İtiraf edeyim, foruma gelmeden önce çevreme deli gibi Rampage önerirdim.
9-12 yaşında olup Valorant oynayan çocuklar tam sopalık. Böyle eşek sudan gelene kadar kafasına kafasına vuracan.Dün ki Valorant maçımda 2-3 tane 9-12 yaş arası çocuklarda "Rampage çok iyi marka", "LAN olm Rampage'den başka marka alınmaz ya" diye öneriyordu![]()
![]()
Umarım şakadır. Babababa satanistmiş hadi ya? Ölüsevici olması cabası.İtiraf ediyorum, satanistim nekrofilliyim, tek dinlediğim şarkı türü deathcore metal ve başkalarının acı çekmesinden zevk alıyorum.
9-12 yaşında olup Valorant oynayan çocuklar tam sopalık. Böyle eşek sudan gelene kadar kafasına kafasına vuracan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.