İtiraf edin

Maşallah sadece kulak arkası bırakıyorlar. Sırf şu çocuklar yüzünden bile oyun bırakılır o kadar kanserler.
Off fena. Bi' de küfürleri var. Önüne çıksam abi diyecek çocuk bana sanalda ana avrat kayıyor. Ama üzücü olan ne biliyor musun? En tatlı küfürlerini bile sokakta söyleyecek yürek yok hiçbirinde.

Umarım şakadır. Babababa satanistmiş hadi ya? Ölüsevici olması cabası.
Aslında aralarından sadece birisi doğru. Sadece deathcore dinliyorum. Diğer satanist vs. yazdığım şeyler ise insanların benim dinlediğim şarkılar yüzünden benim hakkımda düşündükleri şeyler. Gerçekten engelli arkadaşlarım var.

Aslında aralarından sadece birisi doğru. Sadece deathcore dinliyorum. Diğer satanist vs. yazdığım şeyler ise insanların benim dinlediğim şarkılar yüzünden benim hakkımda düşündükleri şeyler. Gerçekten engelli arkadaşlarım var.
Ahahah. Desene ya.

Madem konu hortlamış bizde bir itirafta bulunalım. İlişki işlerinde her ne kadar tecrübem bulunsa da insanları tanımadan bağlanıyorum ve o kişi artık kim oluyorsa her şeyden öne koyuyorum.

Aklıma gelmişken şu huyumdan dolayı 2 senemi hiç değmeyecek bir kız için harcamıştım. Sırf o kişiyi unutmak içinde bir sürü kızla eğlenip bıraktım. En sonunda da adım çıktı falan. Arada yaptığım bunun gibi hareketlerden kendime iyi bir sövüyorum.

İtiraf ediyorum forumdan önce i7 en iyisidir mantığım vardı hem ucuz hem i5'li diye Turbox almak istiyordum VRAM çipten önemlidir 4 GB 1050 Ti 3GB 1060'dan daha iyidir sanırdım.
Her oyunu yükler açılmayınca silerdim sistem gereksinimlerinin varlığını bilmiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı