- Makaleler
- 1
Sosyalleşmek için gerekli bence takmak. Öbür türlü yalnız kalıyorsun.Maske takıyorsun ama ben takmıyorum, olduğu gibi herkese soğuğum.
Sosyalleşmek için gerekli bence takmak. Öbür türlü yalnız kalıyorsun.Maske takıyorsun ama ben takmıyorum, olduğu gibi herkese soğuğum.
Evet, sosyalleşiyorsun. Ben, sosyalleşmek gibi şeyleri bir kenara bıraktım; popüler kültürün kölesi olan bu varlıklar bana zarardan başka birşey getirmiyor.Sosyalleşmek için gerekli bence takmak. Öbür türlü yalnız kalıyorsun.
O varlıklar kim? Windows 7 Performans Edition kullan diyen varlıklar mı?Evet, sosyalleşiyorsun. Ben, sosyalleşmek gibi şeyleri bir kenara bıraktım; popüler kültürün kölesi olan bu varlıklar bana zarardan başka birşey getirmiyor.
Hocam sosyalleşmek her hafta sturbacksa giden kızlarla erkeklerle kanka olmak değil ki. Mesela sınıfta bir oyun hakkında konu açılır aktif olursun ekleşirsiniz instadan. Yalnız kalmak çok kötü birşey. Hele ki bu hafta tekrar anladım artık kendimi düzeltmem gerektiğini -storyler, postlar, grup mesajlaşmaları-Evet, sosyalleşiyorsun. Ben, sosyalleşmek gibi şeyleri bir kenara bıraktım; popüler kültürün kölesi olan bu varlıklar bana zarardan başka birşey getirmiyor.
Bir saçmalığı kesiyorsun...Hocam sosyalleşmek her hafta sturbacksa giden kızlarla erkeklerle kanka olmak değil ki.
ekleşirsiniz instadan.
Yerine diğer saçmalıkları yapıştırıyorsun.storyler, postlar, grup mesajlaşmaları
En son insanlarla sosyalleşmeyi deneyince büyük cinsel organlı One Piece karekteri editleri ve bolca erkek zenci kaba etleri gördüm. Daha fazlasını da görmüştüm de, neyse. Bunları görmem beni insanlıktan soğuttu. O günden sonra yeni arkadaş edinmeyi reddettim. Şimdi kafam rahat. Ahlaki olarak sıkıntılı arkadaş edinmiyorum. Şu an arkadaş çevrem yok değil. Yazdığım yazıdan bunu çıkartmayın. Arkadaş çevrem var ama arkadaşlarım ahlaki açıdan sıkıntılı değiller.O varlıklar kim? Windows 7 Performans Edition kullan diyen varlıklar mı?.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.