İtiraf edin

Bazen aileme spora gidiyorum diyip bir cafede kahvemi alıp kitap okuyordum. (akşam spora gittiğimde yaparım bunu)

Evet, sosyalleşiyorsun. Ben, sosyalleşmek gibi şeyleri bir kenara bıraktım; popüler kültürün kölesi olan bu varlıklar bana zarardan başka birşey getirmiyor.
Hocam sosyalleşmek her hafta sturbacksa giden kızlarla erkeklerle kanka olmak değil ki. Mesela sınıfta bir oyun hakkında konu açılır aktif olursun ekleşirsiniz instadan. Yalnız kalmak çok kötü birşey. Hele ki bu hafta tekrar anladım artık kendimi düzeltmem gerektiğini -storyler, postlar, grup mesajlaşmaları-

O varlıklar kim? Windows 7 Performans Edition kullan diyen varlıklar mı? :D.
En son insanlarla sosyalleşmeyi deneyince büyük cinsel organlı One Piece karekteri editleri ve bolca erkek zenci kaba etleri gördüm. Daha fazlasını da görmüştüm de, neyse. Bunları görmem beni insanlıktan soğuttu. O günden sonra yeni arkadaş edinmeyi reddettim. Şimdi kafam rahat. Ahlaki olarak sıkıntılı arkadaş edinmiyorum. Şu an arkadaş çevrem yok değil. Yazdığım yazıdan bunu çıkartmayın. Arkadaş çevrem var ama arkadaşlarım ahlaki açıdan sıkıntılı değiller.

Zeki olmadığımı kabullenemiyorum. Kendimi zeki sanıyorum ama ortalama bir insandan daha iyi değilim. Fark ediyorum ama hep bahane buluyorum. (Aslında ben zekiyim ama falanca filanca yüzünden böyle oldu) Içten içe kendimi zeki görmeye devam ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı