İtiraf edin

Bir ara arkadaşıma sinir olduğum için Discord sunucusunu çökertmiştim. Bu işleri iyi bildiği için kapıma gelmişti, konuştuk ve gitti. Öyle bir güldüm ki.

Zeki olmadığımı kabullenemiyorum. Kendimi zeki sanıyorum ama ortalama bir insandan daha iyi değilim. Fark ediyorum ama hep bahane buluyorum. (Aslında ben zekiyim ama falanca filanca yüzünden böyle oldu) Içten içe kendimi zeki görmeye devam ediyorum.
Zeki olmak güzel olabilir ama bence bilgisizlik çok kötü bir şeydir.

Oyundan tanışıp konuştuğum bir kız vardı. Bazı özel sebeplerden dolayı Discord'dan engelledi. Ben de yeni bir hesap açtım. Bu kıza istek attım. En baştan yalan söyledim ve kendimi bambaşka birisi olarak, bambaşka bir karakter olarak gösterdim. Sesimi bazı programlar ile değiştirdim. Yüzüm diyerek fake fotoğraflar attım. Sonra sevgili olduk ve bu 1 sene falan sürdü.
Bu arkadaştan korkulur.

En son insanlarla sosyalleşmeyi deneyince büyük cinsel organlı One Piece karekteri editleri ve bolca erkek zenci kaba etleri gördüm. Daha fazlasını da görmüştüm de, neyse. Bunları görmem beni insanlıktan soğuttu.
Evet, böyle çevreleri de görmüştüm; gerçekten acınası. Benim çevremdeki kişiler ayrı bir kötü. Onlar Starbucks gençliği. Saçma sapan "bU bEĞn" diyen tipler değil, zengin elit(!) varlıklar.
Zengin, liberal aile yapısının zararlarını görüyorum. Böyle arsız kişileri yetiştiriyor. Düşünmüyorlar, sorgulamıyorlar, hatta en önemlisi empati kuramıyorlar.
Oradan bakınca gördüğüm tek şey kendi bacağından asılan koyunlar. Bu koyunlar kendi çıkarları için herkesi toslayabilirler.
Düşünmedikleri için haliyle karşısındakinin derinliğine inemiyor; inmediği gibi de hoşgörülü olmayı bırakıp önyargılarını, türlü pisliklerini sergiliyorlar. İşin en acınası tarafı ne biliyor musun?
Hocalara olsun... Bilmem herhangi birine karşı saygılı olabiliyorlar, doğru konuşabiliyorlar. O gözle baktığında tabi iyi insan gibi gözüküyorlar. Elini sıkan o dost elinin arkasındaki şeytanı görebilmen için onlarla kaynaşman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı