Katılıyorum da fazla üstüme geldi, karışık bir olaydı.Aman diyeyim hocam silah işi sinire gelmez çekersin Adamda'da vardır mecbur kalırsın nefsi müdafaa falan derken uğraş dur bulunması lazım ama anlık sinirle asla çekmem sizde öyle yapın.
Bi ara kapi kollari da klozet kadar kirli diyorlardi, uygulamaya dokmus arkadaslar.Ben şunu anlamadım. Kapı kolunda o b*k'un ne işi vardı.
Katılıyorum da fazla üstüme geldi, karışık bir olaydı.
Ben tavanda ayak izi gördüm, sen ne diyorsun.Ben şunu anlamadım. Kapı kolunda o b*k'un ne işi vardı.
Hala abur cubur tüketmeye devam ediyorum (168 boy, 82 kilo)
Hocam cadde boş adam telefonla konuşuyor boş caddede 20-30 ile gidiyor şakasız. Öncelikle kısa korna çaldım ilerlesin veya çekilsin diye, kısa basmama rağmen indi ne var diye bağırmaya başladı. Neyse devam ediyoruz halen aynı, bu sefer affetmedim 10-15 saniye bastım. Hiç uğraşmam fakat trafikte yarış başladı. Adam kamyoneti üstüme sürüyor ben araçla ilerliyorum. O an yanımda olması gerekti fakat değildi. Nasip Allah korudu diyelim.Öyle kaşınan çok geçen Tofaş arabalı elemanlar ile tartışmam oldu kabzeyi görünce köpek eniği gibi dağıldılar bazen de gerekiyor.
Eşcinselliği bilmeden "eşcinselim" diyen çocuğa 4 kişi dalmıştık. Durum şöyleydi. (Aaynı zamanda BTS fanı olduğu için ek olarak tekme falan atmıştık.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.