İtiraf edin

Eşcinselliği bilmeden "eşcinselim" diyen çocuğa 4 kişi dalmıştık. Durum şöyleydi. (Aaynı zamanda BTS fanı olduğu için ek olarak tekme falan atmıştık.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kpopcu, animeci bir kızı sevdiğimi düşünüyordum meğer onla sohbetimi kesince olmayan bir hisse kapıldığımı düşündüm.
Tinder kurdum ve kullandım.
Ara sıra forumlara Instagram'ımı bırakıp sohbet etmek için birilerini arıyorum.
(Mhd_weez yazın konusalım canım sıkıldı gibi) bir likenızı alırım postuma. D. D
Facebook üzerinden dayıları dolandırdım.
Connect2me gibi bir uygulamadan milleti kandırdım.
Sevdiğim kıza, sevdiği erkeği kötüledim.
Herkese yardım edip onları mutlu edeceğim diye yoruldum, kendimi unuttum.
Kilolu arkadaşımla dalga geçiyordum. Sonra bu halimden döndüm.
Ve çok sevdim belki de en çok düşündürüp uykuları kaçıran şey olabilir.

Öyle kaşınan çok geçen Tofaş arabalı elemanlar ile tartışmam oldu kabzeyi görünce köpek eniği gibi dağıldılar bazen de gerekiyor.
Hocam cadde boş adam telefonla konuşuyor boş caddede 20-30 ile gidiyor şakasız. Öncelikle kısa korna çaldım ilerlesin veya çekilsin diye, kısa basmama rağmen indi ne var diye bağırmaya başladı. Neyse devam ediyoruz halen aynı, bu sefer affetmedim 10-15 saniye bastım. Hiç uğraşmam fakat trafikte yarış başladı. Adam kamyoneti üstüme sürüyor ben araçla ilerliyorum. O an yanımda olması gerekti fakat değildi. Nasip Allah korudu diyelim.

Eşcinselliği bilmeden "eşcinselim" diyen çocuğa 4 kişi dalmıştık. Durum şöyleydi. (Aaynı zamanda BTS fanı olduğu için ek olarak tekme falan atmıştık.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kelimenin anlamını bilmeden kullandığı için (kelime argo bile değil) bir çocuğu mu dövdünüz? Hafta sonları kedi falan mı kesiyorsunuz, adam mı gasp ediyorsunuz? Mi Nør Gueltf!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı