İtiraf edin

(İkizim Osman, Ben Ömer)

Dedemi milyon defa dolandırdık ikizimle. Mesela dedeme ben Ömer'im diyip para alıyordu Osman. Veya ben tam tersini yapıyordum. Sürekli olarak böyle böyle güzel paralar geliyordu. O paralarla Xbox One S alıp konsol üzerinden yatırım yapmaya başladım hatta. Sanırsam dönüm noktası oydu benim.

Detaylara pek girmek istemiyorum, eski yaralar hala iyileşmedi. Ama bir şekilde yalanlarım ortaya çıkmıştı ve benim kim olduğumu öğrenmişti. Saatlerce özür dileyip kendimi affettirmeye çalıştım ama her şeye rağmen "Artık unut yalanlarınla sana başarılar diliyorum." falan diyip engelledi.

Detaylara pek girmek istemiyorum, eski yaralar hala iyileşmedi. Ama bir şekilde yalanlarım ortaya çıkmıştı ve benim kim olduğumu öğrenmişti. Saatlerce özür dileyip kendimi affettirmeye çalıştım ama her şeye rağmen "Artık unut yalanlarınla sana başarılar diliyorum." falan deyip engelledi.

Hem sizi istemeyip yan hesabınızla bilmedende sevgili olması saçma sonuçta kişilik aynı neyse hocam uzatmayim.

Hem sizi istemeyip yan hesabınızla bilmedende sevgili olması saçma sonuçta kişilik aynı neyse hocam uzatmayim.
Dediğim gibi detaylara pek girmek istemiyorum ama tam olarak işin arkasını bilmiyorsunuz. İlk hesabımı engellemesinin sebebi de yalanlarımdı. Yine yalan atarak bu sefer bambaşka birisi olarak gösterdim kendimi. Konuşma tarzımı bile değiştirerek yazıştım.

Animecilerden nefret ediyorum ve aşırı derecede ergence buluyorum.
Animeci değil de Anime izleyip kendini bir halt sananlardan nefret ediyorum. Adam bana kalkıp "Sen anime izlemeyip Wanda, Uğur Böceği mi izliyorsun" demişti. EVET İZLİYORUM SANANE?

Okulumda komunist bir isyan başlattım.
nE?

kaç büyüklüğünde olmuş? umarım can kaybı yoktur.

Sen benden daha psikopatsın.
Hocam o arkadaş en azından hayal ediyor siz işleme döküyorsunuz :D. Bunu da yaparsanız bir video beklerim artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı