İtopya 17 gün sonra kargoladı

Sadece İtopya değil şu konuya bir açıklık getirelim. Koronadan dolayı birçok insan eve kapanmış durumdalar. Bu yüzden çoğu siparişlerini Online olarak gerçekleştiriyorlar. Kargo şirketlerinde büyük bir yığılma ve yoğunluk var. Şu zor dönemlerde biraz sabretmeyi öğrenmek gerek :D.

27 Kasım'da verdiğim siparişi hazırlamak bugün akıllarına geldi. Daha kargoya verecekler. Yok yani verdiğim sipariş zaten kapalı kutu bir şey bir haftada ne hazırlığı yaptılar anlamıyorum. Umarım benimkini de kargoya vermek için 17 gün beklemezler.

Kargo şirketlerinde büyük bir yığılma ve yoğunluk var.
Kargo şirketiyle alakası yok. Alışveriş sitesiyle alakalı. Bana daha hızlı ulaşmaya başladı. Marmara bölgesinden benim bölgeme ertesi gün ulaştığı oldu.

25 Kasım'da verdiğim sipariş daha kargo firmasına bile götürülmemiş. Hepsiburada'dan bir sweatshirt almıştım

Sadece İtopya değil şu konuya bir açıklık getirelim. Koronadan dolayı birçok insan eve kapanmış durumdalar. Bu yüzden çoğu siparişlerini Online olarak gerçekleştiriyorlar. Kargo şirketlerinde büyük bir yığılma ve yoğunluk var. Şu zor dönemlerde biraz sabretmeyi öğrenmek gerek :D.
Niye biz sabrediyoruz. Para ödeyen biz, para kazanan onlar. Ödediğimiz ücretin karşılığını almak için neden bekliyoruz. Madem öyle önce ürünü yollasınlar bizde uygun olduğumuz bir vakit ödeme yapalım. Sizce mantıklı mı? Hem yasal olarak bir sipariş en geç 15 gün içerisinde müşteriye ulaştırılmak zorunda.

Yoo incehesap.com dan sabah aldım akşamına kargoladı ve hespiburada.com dan alışveriş yaptım aynı gün kargoya verdi İtopya getirmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı