İtopya 5 Gün Geçmesine Rağmen Kargolama İşlemini Başlatmadı

BurakKaplan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci

ANAKART:
MSI PRO A620M-E 6000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 mATX Anakart

EKRAN KARTI:
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16GB OC GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı:

RAM:
XPG Lancer Blade Black 16GB 5600MHz CL46 DDR5 Ram (AX5U5600C4616G-SLABBK)

SSD:
MSI Spatium M450 500GB PCIe Gen4 x4 Okuma 3600MB – Yazma 2300MB M.2 SSD

KASA:
MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ RGB mATX Kasa
Meslek
Öğrenci
Ekran Görüntüsü (24).png

Merhaba arkadaşlar. Yarın ürünün 5. Günü ve halen ne kargoya verildi ne de bir aktivite yapıldı böyle olması normal mı ilk defa satın alım yapıyorum İtopyadan ne yapmalıyım bekleyeyim mi?

Çözüm
Itopya eleman sıkıntısı yaşayan bir şirket. Firma güvenilir fakat kargolama ve destek tarafı çok kötü, zahmet edip eleman almıyorlar, biraz daha az reklam yapıp keşke destek ekibini geliştirseler.
Merhaba dostum. Önerim eğer bilgisayarın hazır değilse, 22MK430H modelini alman. O da sana 540₺ civarına gelecek, dediğim yöntemle. Ben de aldım, fotoğraf atayım 1-2 dakikaya.
5 ms, zaten çok dikkat etmezsen 1 ve 5 ms arasındaki farkı farkedemezsin, ancak IPS panel ve renkleri gayet güzel.
Ben şu an memnunum, FreeSync açınca ekran bir garip oluyor sanki, FreeSync'siz kullanıyorum. Sıkıntı yok.
Dediğim yöntem ise, DH Forum'dan HB 300/50 indirim veren hesap alman. 570'e satılıyor, hesabı da 13₺'ye alıyorsun. Sana 535₺'ye geliyor. Alacaksan 2 kere hesap aldığım birisi var, ScreenShoot'unu da atabilirim, ondan alabilirsin.

Dosya Ekleri

• IMG_20190724_201802.jpg
    IMG_20190724_201802.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20190724_201438.jpg
    IMG_20190724_201438.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Merhaba dostum. Önerim eğer bilgisayarın hazır değilse, 22MK430H modelini alman. O da sana 540₺ civarına gelecek, dediğim yöntemle. Ben de aldım, fotoğraf atayım 1-2 dakikaya.
5 ms, zaten çok dikkat etmezsen 1 ve 5 ms arasındaki farkı farkedemezsin, ancak IPS panel ve renkleri gayet güzel.
Ben şu an memnunum, FreeSync açınca ekran bir garip oluyor sanki, FreeSync'siz kullanıyorum. Sıkıntı yok.
Dediğim yöntem ise, DH Forum'dan HB 300/50 indirim veren hesap alman. 570'e satılıyor, hesabı da 13₺'ye alıyorsun. Sana 535₺'ye geliyor. Alacaksan 2 kere hesap aldığım birisi var, ScreenShoot'unu da atabilirim, ondan alabilirsin.
Freesync bir kere önemli ben bir oyuncuyum üstelik ıps panel olabilir evet videolarda vb şeylerde iyi ama tn paneller oyunlarda daha iyidir ben sipariş verdim bir daha uğraşıcağımıda sanmıyorum ama söylediğin için teşekkür ler
Arkadaşlar peki bu kaç güne kargoya verilir tahminen

Freesync bir kere önemli ben bir oyuncuyum üstelik ıps panel olabilir evet videolarda vb şeylerde iyi ama tn paneller oyunlarda daha iyidir ben sipariş verdim bir daha uğraşıcağımıda sanmıyorum ama söylediğin için teşekkür ler
Arkadaşlar peki bu kaç güne kargoya verilir tahminen
FreeSync ikisinde de aynı olacaktır muhtemelen. Sorun FreeSync kaynaklı mı tam anlayamadım. IPS panel her zaman daha iyidir, daha kaliteli ve canlı renk alırsın. Soluk ekrana bakmak istemem.

FreeSync ikisinde de aynı olacaktır muhtemelen. Sorun FreeSync kaynaklı mı tam anlayamadım. IPS panel her zaman daha iyidir, daha kaliteli ve canlı renk alırsın. Soluk ekrana bakmak istemem.
Benim için sıkıntı değil zaten kargoya verildi geri dönüşü yok malesef ıps panel her zaman iyidir denemez çünkü oyunlarda vb şeylerde daha hızlı tepki veren bir paneldir o kadarda soluk olacağını zannetmiyorum pek fark yaratmaz ve ekrana alttan veya üstten bakmicam ya düz bakacağım dan sıkıntı yaratmaz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı