İtopya bilgisayar telefonu hemen kapatıyor

f3turan

Hectopat
Yer
Street Ball
Daha fazla  
Tahminimce olayları forumda ki çoğunluk biliyordur. ( İtopya )
Bende telefonda 1 saat bekledim. Konuşma kaydına baktığımda 59:47 dk gösteriyor.
Şimdi olay şu şekilde; herkesin şikayeti aynı. Millet diyor ki "İtopya telefonu yüzüme kapatıyor.".
Ben aradığımda sipariş numaramı öğrendikten sonra tamam dedikten sonra telefonu kapadılar.
Ama yine de sipariş numaramı öğrendiler. Acaba hızlı hızlı sipariş numaralarını kaydedip onlarla ilgili
Bir işlem başlatma gibi bir niyetleri olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye hatlarındaki arama sınırlandırması yüzünden 1 saati geçen aramalarda arama otomatik kapanıyor. Geçen gün ben de aramaya çalıştığımda aynı şeyi yaşadım. Kasti olarak kapatıldığını düşünmüyorum.

Hocam pek takılma söylenenlere, ben 12 gün önce itopyadan 3 sipariş verdim hepsinide ayrı ayrı günlerde verdim 1 gün aralıklarla biraz geçte olsa kargolandı hepsi. Yapılan gereksiz yorumları okuyunca baya telaş yapmıştım ama boşa kendi kendime telaş etmişim adamlar yoğun sadece bir kaç gün geç veriyorlar kargoya için rahat olsun

Türkiye hatlarındaki arama sınırlandırması yüzünden 1 saati geçen aramalarda arama otomatik kapanıyor. Geçen gün ben de aramaya çalıştığımda aynı şeyi yaşadım. Kasti olarak kapatıldığını düşünmüyorum.
Sipariş numaramı söyledim sonra tamam deyip kapattılar. Acaba kaydetmiş olabilirler mi?
Hocam pek takılma söylenenlere, ben 12 gün önce itopyadan 3 sipariş verdim hepsinide ayrı ayrı günlerde verdim 1 gün aralıklarla biraz geçte olsa kargolandı hepsi. Yapılan gereksiz yorumları okuyunca baya telaş yapmıştım ama boşa kendi kendime telaş etmişim adamlar yoğun sadece bir kaç gün geç veriyorlar kargoya için rahat olsun
Bende 27/05/2020 15:05:42 tarihinde verdim. Ama siparişi iptal etmeyeceğim. O fiyata o ürünü bulmam imkansız. :D

Sipariş numaramı söyledim sonra tamam deyip kapattılar. Acaba kaydetmiş olabilirler mi?

Bende 27/05/2020 15:05:42 tarihinde verdim. Ama siparişi iptal etmeyeceğim. O fiyata o ürünü bulmam imkansız. :D
Hocam ne sebeple kaydetsinler ki 🙂 dediğim gibi için rahat olsun bu hafta içi kargolanır yada en geç pazartesiye sıkıntı yapma tabi acele bir işin varsa bilemem

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı