İtopya bilgisayarlari overclockluyor mu?

İtopya'dan bir bilgisayar toplayacağım ve işlemci de AMD Ryzen 5 1600 kullanmak istiyorum çünkü 144 Hz monitör de alacağım. Bütçem anca yetiyor fakat bana işlemcinin hızı düşük geldi 3.2 GHz overclokla bu 3.6 GHz oluyormuş. Peki İtopya overclock yapiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız ekran kartı modelini söyleyin. Hali hazırdaki gücü ile ekran kartınızı besliyorsa herhangi bir overclock işlemine ihtiyacınız yok. Sorunuza gelecek olursak büyük ihtimalle yapmıyordur.

İtopya'dan bir bilgisayar toplayacağım ve işlemci de AMD Ryzen 5 1600 kullanmak istiyorum çünkü 144 Hz monitör de alacağım. Bütçem anca yetiyor fakat bana işlemcinin hızı düşük geldi 3.2 GHz overclokla bu 3.6 GHz oluyormuş. Peki İtopya overclock yapiyor mu?
İtopyadan bedava ürün verseler almayın. Geçenlerde anakart ve RAM satın aldım. Gelen ürünlerin paketleri açılmış. Kutuların güvenlik bandı maket bıçağı ile kesilmiş. Kullanılmış ürün yolluyorlar. Arayıp durumu anlattım. Bana küstahça sizin açmadığınızı nerden bilelim siz açmış olabilirsiniz gibi anormal cevaplar verildi. İtopyadan uzak durun bence eğer bütçe belirtirseniz. Size uygun en iyi sistemi bütçenize göre ayarlayıp firma önerisinde bulunabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı