İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Mail attim İtopya'ya ürünün bugün kargoya verilmeyecekse iptal etmelerini rica ettim fakat gelen cevap şu:
Merhaba,

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Depo taşınmasından ve Efsane Cuma kampanyasından dolayı siparişlerde gecikme yaşanacağını üzülerek belirtmek isteriz. Kargo çıkışı sağlandığında profil sayfanızdan kontrol edebilirsiniz.

İptal talebi kargo hazır aşamasında yapılmamaktadır.

Keyifli ve mutlu günler dileriz.

itopya çağrı merkezi 4 gündür kuyruğun 70 olduğunu söylüyor kuyruk 1 e gelince 1.5 saat geçiyor ve telefonu yüzüme kapatıyorlar?? Neler oluyor dolandırılıyormuyum 3-5 günlük monitor 6 gündür onay bekliyorda kaldı...

21.11.2020 18:39'da klavye satın aldım 3-5 iş günü içinde kargoya verilir yazıyor bugün ayın 27'si ve hala kargoya verilmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum 80 kişi var önümde. Durumun ciddiyetini gösteriyor bu olay. İtopya’dan çok alışveriş yaptım güvendim klavyemi de buradan alayım dedim ama hala bekliyoruz. Kardeşimin doğum günü için almıştım bu gidişle sonraki doğum gününe vereceğim ancak. Tabi elime ulaşırsa. Aldığım klavye de MSI Vigor GK50 Elite.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı