İtopya Black Friday kargo gecikmesi

Meşhur Burcu Hanım'a bugün 73 kişiyi bekledikten sonra ulaştım. Web sayfalarında da belirttikleri üzere taşınmadan ötürü 2 haftaya kadar kargoya verilme süresinin uzayabileceğini söyledi. Tabii ki sayfalarında böyle bir 2 hafta ifadesi yok. Şaşırmadık. Ben de 25inde ürünümü sipariş vermiştim. Seneye görüşürüz esprisi kadar rahatsız edici ve mide bulandırıcı bir durum.

Technopat ekibinden rica ediyorum nanokatolog firması gibi itopya için de bir uyarı konusu ele alabilirler. Bu adamlar bu kadar siparişten gelen parayı dolara/borsaya yatırıyor diye düşünmüyor değilim.

@Recep Baltaş
@Ali Güngör
 
20.11.2020'de verdiğim. Intel i3 10100F, Samsung 500 GB SSD ve MSI MAG FORCE 100R siparişimi iptal ettim. Onların üzerine 180 TL koyduk ve yine aynılarını aldım sadece kasayı 100M yaptık zaten anakart ARGB desteklemediği için fazladan para vermeye gerek yoktu. Yerinizde olsam iptal ederdim. Tabi bu sadece bir öneri.
İptal talebi değerlendiriliyor bakalım kaç gün sonra onaylanacak.
Edit mail atınca:
Talebiniz üzerine x no’lu siparişinizin iptalini gerçekleştirdik.

Ücret iadeniz 8 iş gün içerisinde ödeme yapmış olduğunuz bankaya iade edilecektir.
Sitede iptal talebi değerlendiriliyor yazıyor, bakalım neler olacak, takipteyim detayları yazarım.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Twitterde #itopyadenetlensin Adı altında bir heşteg ile Ticaret Bakanlığı ve Bakan Ruhsar Pekcan'ı etiketlerek şikayette bulundum. Destek verirsen belki sesimiz daha çok çıkar ve artık kimse mağdur olmaz. Eylem yapmadan sesimizi yükseltmeden bunlar bizi sömürmeye devam edecek. Lütfen herkes destek olsun!
 
ups aradim paket bizde degil diyorlar itopya.com paket kargoya verildi dedi ups biraz daha zorladim ve sitede ön görülen teslimat tarihi 7 Aralık olarak yazıldı! Bu iş cidden keyfimi bozdu!
 
Bugün 13. gününde 17.05'te kargoya verildi ama UPS'den sorgulattığımda paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir diyor. Bu hafta içi elime ulaşır umarım.
Hayir ulasmayacak ayni sorun bende vardi ups paketi teslim almadigini belirtti ve ups i biraz daha zorlayınca p.t.e Uzere beklemektedir yazisi 7 aralik olarak degistirildi.
anlayacagin hic bir sey yokmus gibi bir kac gun daha kilitlediler bana ...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı