İtopya.com güvenilir mi?

Yalnız şöyle bir düzeltme yapmalıyım dün gerçekten çok sinirliydim böyle saçma bir durum karşısında ama bugün mesaj atıp özür dilediler ve daha sonrada haftaya pazartesi istediğim ürünün geleceğini söylediler istersem de gene iptal ettirebileceğimi söylediler siparişi biraz geç olacak ama iptal talebimi iptal ettirdim haftaya gelecek inşallah ürünüm. Gelince bir mesaj daha yazarım. Alıp almamak size kalmış
Gelişme var demek tehditten vazgeçmişler.

Yok ben çalışanım. Adım Levon Turaç. Ben case mod yapıyorum. Forumdaki ismim "moslevon".:)

Tabii ki bekleriz. Hafta içi gelin isterseniz. Hafta sonu kapalıyız çünkü.
Hocam ben sitenizden bir sistem aldım hazır olarak gectigimiz persembe gunu aldim cuma günu kargoya verildi haftasonu kargo dagıtimi olmadogindan pazartesi yani bugun gelmesini umut ediyorum bugun gelir mi acaba ? Gelince düsüncelerimi yazarim.

2 kere alışveriş yaptım ilkinde bir adet klavye ikincisinde 2 adet fare aldım ve bu ürünler normal fiyatının yarısına satılıyordu. İndirimleri de hala takip ederim gerçekten çok uygun fiyatlar bulabiliyorsunuz. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım hatta aradığımda gayet dost canlısı ve yardımsever davrandılar.

Dolandırıcı dediğimiz şey firmanın sizden parayı alıp ürünü göndermemesi ve parayı da iade etmemesine denir benim bildiğim kadarıyla. Kendileri henüz çok büyük bir firma olmadıklarından stok ve altyapı sorunları yaşıyor olabilirler. Eğer paranız belirli bir iş günü içerisinde iade ediliyorsa firma hatalıdır fakat dolandırıcı değildir.

2 kere alışveriş yaptım ilkinde bir adet klavye ikincisinde 2 adet fare aldım ve bu ürünler normal fiyatının yarısına satılıyordu. İndirimleri de hala takip ederim gerçekten çok uygun fiyatlar bulabiliyorsunuz. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım hatta aradığımda gayet dost canlısı ve yardımsever davrandılar.

Dolandırıcı dediğimiz şey firmanın sizden parayı alıp ürünü göndermemesi ve parayı da iade etmemesine denir benim bildiğim kadarıyla. Kendileri henüz çok büyük bir firma olmadıklarından stok ve altyapı sorunları yaşıyor olabilirler. Eğer paranız belirli bir iş günü içerisinde iade ediliyorsa firma hatalıdır fakat dolandırıcı değildir.

Sistemim geldi gayet hiçbir sorun olmadan zamanında eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde geldi. Gayet memnun kaldım. Sadece İtopya.com telefondan ulasması zor. Fakat sosyal medya ekibi çok yardımci oldular gayet güler yüzlü bir ekip. UPS kargonun calisanini beğenmedim bir tek.Kapıda"Git kimligini getir" dedi sert sert. Her neyse İtopya.com dan gayet memnun kaldım bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazasına bugün gitme imkanım oldu.Büyük bir hevesle gittim fakat karşılaştığım manzara beni çok kırdı.Mağaza çalışanları hayattan bezmiş,hepsi bilgisayar başında bir işimiz var sonra gelin hemen bitiyor dediler bizde biraz bekledik ama kimseden tık yok ne bir ikram var ne bir şey boş boş 10-15 dk oradaki ürünleri inceledik ve bizim yanımıza hiçbir çalışan gelmedi.Benim deneyimlerim böyle internet sayfası hakkında çok bildiğim bir şey yok ama daha ürünü almadan bu kadar zorluk çıkaran bir firma sonrasında neler yapar onu bilmem.Kısacası itopya benim için bitmiştir.

Bu sitenin sponsoru olan bir kanalın Facebook grubunda, 2 kişiye ekran kartını kasadan çıkarmadan göndermişler. Ve PCIe slotları kırılmış. Aman diyim!

Son düzenleme:
Hocam ben sitenizden bir sistem aldım hazır olarak gectigimiz persembe gunu aldim cuma günu kargoya verildi haftasonu kargo dagıtimi olmadogindan pazartesi yani bugun gelmesini umut ediyorum bugun gelir mi acaba ? Gelince düsüncelerimi yazarim.

Merhaba Ben yaklaşık 5 aydır orda çalışmıyorum. Yani ayrılalı bayağı oldu arkadaşlar. Sebebini çok sormanıza gerek yok zaten etikte olmaz.

Artık evde kendi işlerimi yapıyorum. Kasa modifiye custom sıvı soğutma falan. Yeni teknoloji siteside açtım.

ANA SAYFA

Ben de merak ediyorum güvenilir mi acaba yoksa malı satana kadar mı hepsi..

Valla ben bişey diyemem. Ben orda hazır sistem ve sıvı soğutmalı custom kasalar yapıyordum. firmalara özel sistemler yaptyım. Benim asıl işim custom sıvı soğutma. Benim grubum falanda var Modart pc diye geçer. Ben kendi müşterilerimi asla mağdur etmedim hatta benim zamanında böyle bişeye müsaade etmedim. Benden sonrası beni ilgilendirmez.

Benim işim bunlar. Hatta hala orda sistemlerim var. 2 tane kasa thermaltake için fuara özel yaptım. 2 defa gigabyte için ve biri donanım haber tarafından incelendi. gigabyte z270 anakart sıvı soğutmalı olan modeli corsair kasaya kurdsum. Sonraları zaten şahsi evfde müşterilere yaptıklarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://www.youtube.com/watch?v=69bFw0Mtw8M&t=20s
Sonuç olarak burda bana yükleniliyor hala. Benim zamanında yaklaşık 1000 tane hazır sistem sattım donanım arşivi grubunda çoğu kişi aldı herkes beni bilirç en ufak sıkıntıda herkese yardımcı oldum. Gruplara girerseniz tarif ederler. İşten ayrılalı 6 ayı geçiyor bana böyle yazılması kötü bi durum. Şahsıma değinmeden yazsalar sıkıntı yok. Yoksa banane artık.

Bende eleştirmeye eleştiririm fakat eski çalıştığım yer sonuçta. Yorum yapmamda eleştirmemde etik olmaz. Herkese iyi günler. Lütfen şahsıma laf edilmesin sadece. Tek isteğim bu...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı